![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| ... και τον κωδικό πρόσβασης. Θυμάμαι τον κωδικό πρόσβασης, αλλά δεν το όνομα χρήστη; Εγώ δεν το θυμάμαι ακόμα και μου ζητά να πληκτρολογήσετε ένα όνομα χρήστη. Υπάρχει ούτως ή άλλως για να το επαναφέρει με την εκ νέου εγκατάσταση του; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Το όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης που έχει για την εγκατάσταση του, το 100%, αλλά δεν νομίζω ότι θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε εκ νέου.
| |||
| |||
| 1) Είναι πιθανόν να σας ζητηθεί για το ριζικό (αρχή επίπεδο λογαριασμού) κωδικό πρόσβασης. Αναζητήστε το όνομα χρήστη ρίζας. 2) Αν δεν είναι η ρίζα για λογαριασμό μπορείτε να ξεκινήσετε τον υπολογιστή σε λειτουργία και μόνο χρήστη. Ενιαία χρήστη να σας δώσει πρόσβαση στο σύστημα, χωρίς την ανάγκη για έναν κωδικό πρόσβασης. http://www.debuntu.org/recover-root-...-mode-and-grub Τώρα αυτό το tutorial είναι ρίζα για ανάκτηση κωδικού πρόσβασης, αλλά, αντίθετα, μπορείτε να κοιτάξετε στο / home directory αφού συνδεδεμένοι. Μπορείτε να ρωτήσετε ποιο είναι το σημείο από τους κωδικούς πρόσβασης, εάν μπορείτε να εκκινήσετε τον υπολογιστή σας σε λειτουργία και μόνο χρήστη. Το σημείο του Linux είναι οι κωδικοί πρόσβασης για την προστασία του συστήματος μόλις αυτό μέχρι την εκκίνηση, και κυρίως πάνω από το δίκτυο. Ενιαία χρήστη είναι για συντήρηση σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά με το σύστημα (δηλαδή, τον κωδικό πρόσβασης αρχείο έχεις καταστραφεί, ή την εκκίνηση δεν πάνε πολύ μακριά). Για να προστατέψετε τον υπολογιστή σας από άτομα που έχουν φυσική πρόσβαση στον υπολογιστή σας, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν κωδικό πρόσβασης του BIOS. |
|
| |||
| |||
| Boot-up από το installdisk και το βάζετε να τρέξει "live". Ανοίξτε ένα τερματικό και τον τύπο "sudo-i" Mount το διαμέρισμα που έχετε εγκαταστήσει σε ubuntu στο / mnt (π.χ. "mount / dev/hda1 / mnt ') Κοίτα το / etc / passwd αρχείο σας εγκατεστημένο σύστημα (π.χ. «λιγότερο / mnt / etc / passwd '), εκεί θα πρέπει να δείτε τι όνομα που χρησιμοποιείται (κατά πάσα πιθανότητα εισόδου κοντά στον πυθμένα, με UID 500 ή 1000 ή εκεί ). Unmount / mnt, την παύση της λειτουργίας και αφαιρέστε το CD πριν την επανεκκίνηση. |