![]() |
|
| |||
| |||
| ... והסיסמה. אני זוכר את הסיסמה, אך לא את שם המשתמש? אני אפילו לא זוכרת אותו שואל אותי להקליד שם משתמש. האם יש בכל זאת כדי לקבל אותו בחזרה מבלי להתקין אותה מחדש? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| שם המשתמש ואת הסיסמה מוגדרת על התקן, לא 100% אבל אני חושב שאתה צריך להתקין מחדש.
| |||
| |||
| 1) זה כנראה ביקשתי ממך את הבסיס (הרמה העליונה חשבון) סיסמה. נסה את שם המשתמש השורש. 2) אם היא לא על חשבון הבסיס אתה יכול לאתחל את המחשב למצב משתמש יחיד ב. מצב משתמש אחד נותן לך גישה אל המערכת ללא צורך בסיסמה. http://www.debuntu.org/recover-root-...-mode-and-grub עכשיו הדרכה זו היא השורש של שחזור סיסמה, אבל אתה יכול לבדוק את / Home Directory לאחר מחובר. אתם עשויים לשאול מה התועלת של סיסמאות, אם אתה יכול פשוט לאתחל את המחשב לתוך מצב משתמש יחיד. נקודת סיסמאות לינוקס היא להגן על המערכת ברגע זה booted up, ובעיקר עבור דרך הרשת. מצב משתמש יחיד מיועד תחזוקה במקרה משהו הולך לא בסדר עם מערכת (כלומר, יש את הסיסמה קובץ פגום, או באתחול לא ללכת רחוק מאוד). כדי להגן על המחשב שלך מפני אנשים שיש להם גישה פיזית אל המחשב שלך, אתה צריך להשתמש בסיסמה של ה-BIOS. |
|
| |||
| |||
| Boot-למעלה מ installdisk ולהריץ את זה "חי". פתח מסוף והקלד 'sudo-i' הר המחיצה התקנת Ubuntu ל / mnt (למשל 'הר / dev/hda1 / mnt') תראה את / etc / passwd הקובץ שלך מותקנת המערכת (לדוגמה, 'פחות / mnt / etc / passwd'), שם אתה צריך לראות מה השם שבו השתמש (כנראה ערך קרוב לתחתית, עם UID של 500 או 1000 או thereabout ). Unmount / mnt, כיבוי ולהסיר את התקליטור לפני יתכן ואיתחול. |