![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ... un paroli. Es atceros, paroli, bet nav lietotājvārda? Man nav pat atcerēties to lūdz mani veida lietotājvārdu. Vai ir vienalga, lai saņemtu atpakaļ bez atkārtotas instalējot? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lietotājvārds un parole ir iestatīts uz Instalēt, nav 100%, bet es domāju, ka Jums būs nepieciešams atkārtoti instalēt.
| |||
| |||
| 1) Ir iespējams, tev par saknes (augstākajā līmenī konts) paroli. Izmēģiniet lietotājvārdu root. 2) Ja tas nav domāts root kontā varat boot ierīce viena lietotāja režīmā. Viena lietotāja režīmā ļauj piekļūt sistēmai nav nepieciešama parole. http://www.debuntu.org/recover-root-...-mode-and-grub Tagad šī apmācība ir root paroles atgūšanu, bet tā vietā jūs varat apskatīt ar / home directory pēc tam, kad esat pieteicies. Jūs varētu jautāt, kas ir punkts, paroles, ja jūs varat vienkārši boot jūsu mašīna vērā viena lietotāja režīmā. Linux paroļu punktu, lai aizsargātu sistēmu, kad tā ir booted up, un galvenokārt pa tīklu. Viena lietotāja režīmā ir tehniskās apkopes gadījumā, ja kaut kas noiet greizi ar sistēmas starpniecību (ti, paroļu failu got bojāts vai booting nav iet pārāk tālu). Aizsargāt savu mašīnu no cilvēkiem, kuriem ir fiziski piekļūt jūsu mašīna, jums jālieto BIOS paroli. |
|
| |||
| |||
| Boot-up no installdisk un palaist to "live". Atvērt termināla un tipa "sudo-i" Mount partition instalējot ubuntu uz uz / mnt (piemēram, "mount / dev/hda1 / mnt") Paskaties / etc / passwd fails jūsu uzstādīto sistēmu (piemēram, "mazāks / mnt / etc / passwd"), tad jums vajadzētu redzēt, kas nosaukums, ko izmanto (visticamāk ieraksts pie dibena, ar 500 vai 1000 vai thereabout UID ). Nomontēt / mnt, aptures un izņemiet CD pirms rebooting. |