![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| ... ve şifre. Oldum ama kullanıcı adı parola hatırlıyor musun? Hatta bu tür bir kullanıcı adı bana soruyorsun hatırlamıyorum. Zaten orada mı yeniden geri almak için yükleme? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kullanıcı adı ve şifre yükleyin değil,% 100 ayarlı ama yeniden yüklemek gerekir düşünüyorum.
| |||
| |||
| 1) Muhtemelen root (üst düzey hesabı) şifre için istedi. Kullanıcı adı kök deneyin. 2) Eğer tek kullanıcı modunda yapabilirsiniz önyükleme makinaya root için değil. Tek kullanıcı modunda bir şifre gerek kalmadan sistemin erişim sağlamak. http://www.debuntu.org/recover-root-...-mode-and-grub Şimdi bu yazının kök şifre kurtarma için, ama sonra oturum açmış olduğunuz yerine / home dizini bakabilirsiniz. Ne şifreler açısından tek kullanıcı moduna eğer sadece önyükleme için makinenin sorabiliriz. Linux şifreleri nokta bir kez yukarı açılmış, ve genel olarak ağ üzerinden için sistem korumak. Tek kullanıcı modu bakım durumda her şey yanlış sistem ile (yani, şifre dosyası bozuk var veya önyükleme çok ileri gitmek değil) gidiyor olduğunu. Kimlerin makineye fiziksel erişim kişilerin kendi makine korumak için bir BIOS şifresi kullanmanız gerekir. |
|
| |||
| |||
| Boot-up to the installdisk ve çalıştırın "canlı". Bir terminal ve türü 'sudo-i' Aç Mount sen / mnt için Ubuntu bölüm kurulu ( 'mount / dev/hda1 / mnt' vb) Yüklü sistemi / etc / passwd dosyasına bakın (örneğin, 'daha az / mnt / etc / passwd'), bu ismi bir UID 500 veya 1000 veya oralarda ile altındaki (muhtemelen bir giriş, ne kullanılan görmelisiniz ). Takıp / mnt kapatma ve yeniden açmaktır önce CD kaldırın. |
![]() |
|
| Bookmarks |