менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Linux & альтернативних ОС

Register

Я встановив Ubuntu, і він просить у мене ім'я користувача ...

Reply

Різьба Інструменти
Old 20 листопада 2008, 12:31
Нові члени групи

Default Я встановив Ubuntu, і він просить у мене ім'я користувача ...

... І пароль. Я пам'ятаю пароль, але не ім'я користувача? Я навіть не пам'ятаю, він мене просять ввести ім'я користувача. Є в будь-якому випадку, щоб отримати його назад без ніж встановлювати?
Old 20 листопада 2008, 12:37
Адміністратор групи

Ім'я користувача і пароль встановлено на установку, не 100%, але я думаю, вам доведеться перевстановити.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 20 листопада 2008, 15:00
Нові члени групи

1) Ймовірно, ви попросили для кореневої (верхній рівень облікової запису) Пароль. Спробуйте Ім'я користувача кореня.

2) Якщо це не для облікового запису користувача root, ви можете завантажити машину в одного користувача режимі. Однокористувацькому режимі ви отримаєте доступ до системи без необхідності введення пароля.

http://www.debuntu.org/recover-root-...-mode-and-grub

Тепер цей посібник призначено для корінних відновлення пароля, але замість цього ви можете подивитися в файлі / каталозі ви після входу в систему.

Ви можете запитати, який сенс паролі, якщо можна просто завантаження машини, в одного користувача режимі. Точка паролів Linux є захист системи, після його завантаження машини, і головним чином через мережу. Однокористувацькому режимі для підтримки в разі що-небудь піде не так з системою (наприклад, отримали пошкоджений файл з паролями, або завантаження не піти дуже далеко). Щоб захистити ваш комп'ютер від людей, які мають фізичний доступ до комп'ютера, то вам необхідно використовувати пароль BIOS.
Old 20 листопада 2008, 15:31
Нові члени групи

Boot-Up від installdisk і запустити його "живий".
Відкрийте термінал і введіть "Суда-I '
Змонтуйте розділ встановленні Ubuntu на / MNT (наприклад, "гора / dev/hda1 / MNT ')
Менш / MNT Подивіться на / і т.д. / Passwd файл встановленої системи (наприклад, '/ ETC / Passwd'), то ви побачите, яке ім'я ви використовували (можливо вступ в нижній частині, з UID 500 або 1000 або близько того ).
Розмонтувати / MNT, зупинки та видалення КР перед перезавантаженням.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Питання No One Ever Просить hopthwoks Off Topic Discussion 4 23 вересня 2009 14:47
Dual допомогою завантаження - Ubuntu встановлена, в даний час додавання Vista d0od Операційні системи Windows 1 7 листопада 2008 08:47
Зміна імені користувача Jase123 Community News & чат 1 27 січня 2008 12:51
Комп'ютерні просить видалити операційну систему ROBT Операційні системи Windows 2 29 жовтня 2007 09:28
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.