![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| ... І пароль. Я пам'ятаю пароль, але не ім'я користувача? Я навіть не пам'ятаю, він мене просять ввести ім'я користувача. Є в будь-якому випадку, щоб отримати його назад без ніж встановлювати? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ім'я користувача і пароль встановлено на установку, не 100%, але я думаю, вам доведеться перевстановити.
| |||
| |||
| 1) Ймовірно, ви попросили для кореневої (верхній рівень облікової запису) Пароль. Спробуйте Ім'я користувача кореня. 2) Якщо це не для облікового запису користувача root, ви можете завантажити машину в одного користувача режимі. Однокористувацькому режимі ви отримаєте доступ до системи без необхідності введення пароля. http://www.debuntu.org/recover-root-...-mode-and-grub Тепер цей посібник призначено для корінних відновлення пароля, але замість цього ви можете подивитися в файлі / каталозі ви після входу в систему. Ви можете запитати, який сенс паролі, якщо можна просто завантаження машини, в одного користувача режимі. Точка паролів Linux є захист системи, після його завантаження машини, і головним чином через мережу. Однокористувацькому режимі для підтримки в разі що-небудь піде не так з системою (наприклад, отримали пошкоджений файл з паролями, або завантаження не піти дуже далеко). Щоб захистити ваш комп'ютер від людей, які мають фізичний доступ до комп'ютера, то вам необхідно використовувати пароль BIOS. |
|
| |||
| |||
| Boot-Up від installdisk і запустити його "живий". Відкрийте термінал і введіть "Суда-I ' Змонтуйте розділ встановленні Ubuntu на / MNT (наприклад, "гора / dev/hda1 / MNT ') Менш / MNT Подивіться на / і т.д. / Passwd файл встановленої системи (наприклад, '/ ETC / Passwd'), то ви побачите, яке ім'я ви використовували (можливо вступ в нижній частині, з UID 500 або 1000 або близько того ). Розмонтувати / MNT, зупинки та видалення КР перед перезавантаженням. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Питання No One Ever Просить | hopthwoks | Off Topic Discussion | 4 | 23 вересня 2009 14:47 |
| Dual допомогою завантаження - Ubuntu встановлена, в даний час додавання Vista | d0od | Операційні системи Windows | 1 | 7 листопада 2008 08:47 |
| Зміна імені користувача | Jase123 | Community News & чат | 1 | 27 січня 2008 12:51 |
| Комп'ютерні просить видалити операційну систему | ROBT | Операційні системи Windows | 2 | 29 жовтня 2007 09:28 |
| Різьба Інструменти | |
| |