![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я не знаю, що я зробив, але пішов чомусь весь барі, який має X для тісної та лінії для minimze ECT,?? є певний вплив на compizfusion що робить, що, можливо, я дозволив йому на аварії Крім того, як я можу змінити тему для мого Ubuntu з Compiz?? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це трапилося зі мною одного разу, натисніть Alt + F2 і введіть Metacity-замінити, це дозволить стандартного менеджера робочого натисніть Alt + F2 і введіть знову Compiz-замініть
також спробувати зберегти в одному потоці і після всіх ваших проблем у цій Також якщо у вас є інші проблеми не соромтеся відправити електронний шляху і жорстоке раді допомогти:) Моя система: Wonder's машинного Cewy
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Messed звук | dudeinmud | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 1 | 4 вересня 2008 03:54 |
| Їм все Messed Up | loriqio | Операційні системи Windows | 12 | 25 травня 2008 12:05 |
| Клавіатура Messed Up | ashaiba | Генеральний обладнання чат | 9 | 8 березня 2008 16:31 |
| Startuplite безлад мене | madcows7 | General Software чат | 10 | 6 лютого 2008 12:55 |
| Встановлена нові цілі, переплутано все | laxinboi37 | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 1 | 1 січня 2008 16:51 |
| Різьба Інструменти | |
| |