![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| může někdo přijít s idiot příručce pro mě nainstalovat rpm jako operu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| myslíte, že něco doesnt mít linux instalátor nebo tak něco? použití víno pak
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ptal, jak nainstalovat rpm není víno apps.
stáhnout rpm z internetu / oper stránky a zvolte Otevřít v balíku instalátor nebo jít do terminálu a zadejte sudo yum nainstalovat operu a pokud tato doesnt práce su yum nainstalovat operu Můj systém: Cewy se divit Macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud jste si stáhli RPM, stačí dvojklikem ji ...
| |||
| |||
| Nautilus nemá nainstalován prohlížeč schopen zobrazovat (název programu) Citace:
[root @ localhost root] # sudo yum nainstalovat operu sudo: yum: příkaz nenalezen [root @ localhost root] # I tryed ostatními a dostali simalur výsledky |
|
| |||
| |||
| Promiň, je pro yum fedora, redhats bráško zkusit zatímco v r. že containst balíku sudo rpm-Uvh <name z package> |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Re-instalace XP | baxlobs | Operační systémy Windows | 7 | 10. ledna 2009 07:45 |
| Instalace nového HD | evilfantasy | Drives & Removable Media | 4 | 26. prosinec 2008 18:31 |
| Potřebujete pomoc s instalací OS | marko | Operační systémy Windows | 5 | 19. října 2008 06:39 |
| Před instalací nových CPU | Blazing933 | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 29. října 2007 12:20 |
| Thread Nástroje | |
| |