![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| μπορεί να βρει κάποιος ηλίθιος με οδηγό για μένα για εγκατάσταση σε ένα ΣΑΛ, όπως η όπερα. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| κάτι που σημαίνει ότι doesn't έχουν linux installer ή κάτι άλλο;; χρήση οίνου στη συνέχεια
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ζήτησε από τον τρόπο εγκατάστασης του rpm δεν κρασί Apps.
η ταχύτητα download από το Internet / όπερες και επιλέξτε site σας με ανοικτή εγκατάστασης πακέτου ή πηγαίνετε στο τερματικό και τον τύπο sudo yum εγκαταστήσετε όπερα και αν η εργασία doesn't su yum εγκαταστήσετε όπερα Το σύστημά μου: Cewy της διερωτώμαι macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αν έχετε κατεβάσει τα RPM, απλά διπλό κλικ ...
| |||
| |||
| Nautilus δεν έχει εγκατασταθεί θεατή σε θέση να εμφανίζει (το όνομα του προγράμματος) Απόσπασμα:
[root @ localhost root] # sudo yum εγκαταστήσετε όπερα sudo: yum: εντολή δεν βρέθηκε [root @ localhost root] # I tryed έχεις και τα άλλα αποτελέσματα simalur |
|
| |||
| |||
| Συγγνώμη για το yum είναι fedora, redhats αδερφούλη δοκιμάζω ενώ στο dir containst ότι το πακέτο sudo rpm-Uvh <name των package> |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Re-εγκατάσταση XP | baxlobs | Λειτουργικά συστήματα Windows | 7 | 10 Ιαν 2009 07:45 |
| Εγκαθιστώντας ένα νέο HD | evilfantasy | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 4 | 26 Δεκ. 2008 18:31 |
| Χρειάζεστε βοήθεια για την εγκατάσταση OS | marko | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 19 Οκτ 2008 06:39 |
| Πριν από την εγκατάσταση νέων CPU | Blazing933 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 29 Οκτ 2007 12:20 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |