![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| galima ką nors sugalvoti Idiot's Guide man įdiegti rpm, pvz Opera. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs kažką reikštų, kad doesnt turėti Linux Installer, arba ką nors? naudoti vyno tada
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jis paklausė, kaip įdiegti rpm ne vyno Apps.
parsisiųsti iš interneto rpm / operos svetainę ir pasirinkite Atidaryti jūsų paketo montuotojas arba eikite į terminalą ir tipą sudo yum install opera ir jei tai neveikia, su yum install opera Mano sistema: Cewy's stebuklas Macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei jūs įkėlėte RPM, dukart spustelėkite jį ...
| |||
| |||
| Nautilus neturi įdiegtos peržiūros gali rodyti pavadinimas (programa) Citata:
[root @ localhost root] # sudo yum install opera sudo: yum: command not found [root @ localhost root] # Aš tryed kitų ir gavo simalur rezultatai |
|
| |||
| |||
| Atsiprašome Yum skirtas Fedora, redhats Little Brother bandyti o dir kad containst paketas sudo rpm-Uvh <vardą pakuotės> |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Naujo įdiegti XP | baxlobs | Windows "operacinės sistemos | 7 | 10 sausis 2009 07:45 |
| Įdiegti naują HD | evilfantasy | Drives & Removable Media | 4 | 26 gruodis 2008 18:31 |
| Reikia pagalbos įdiegti OS | Marko | Windows "operacinės sistemos | 5 | 19 spalis 2008 06:39 |
| Prieš diegdami naujus procesorius | Blazing933 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | 29 spalis 2007 12:20 |
| Temos įrankiai | |
| |