menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Linux & Alternativní OS

Register

Intel video instalace ovladače pro Linux?

Reply

Thread Nástroje
Old 18 března 2007, 17:30
Nový člen skupiny

Default Intel video instalace ovladače pro Linux?

I'm looking to začali používat Linux pro moji každodenní OS. Nicméně Běžím do některé zachycuje s mým hardware.My video karta je Intel 82845g. Jde to až do 1280x1024 v 32 bit režim. V Linuxu to nemá jít nad 1024x768, což je zřejmé, frustrace, protože omezuje mé ploše space.Intel 's internetové stránky některých řidičů na seznamu, ale já jsem ztratil co který z nich stáhnout a ještě ztraceno, pokud jde o to, co dělat se souborem, jakmile je staženo. Ovladače lze nalézt na stránkách Intelu, README, je matoucí přinejmenším, a jsem novým Linux a mnoho, mnoho zkratek a termínů. Jsem pomocí Ubuntu.Any pomoci by ocenili muchly. :)
Old 18 března 2007, 18:54
Nový člen skupiny

No, můžu vám pomoci začal na to, můj příteli. Vzhledem k tomu, že používáte Ubuntu, nevybírejte v RMP, spíše si vybrat. Tar.gz verzi. Spusťte install.sh ze skořápky. Pro další informace, připojit se ke komunitě Linux Boardy zdarma. Viz odkaz níže.
Old 18 března 2007, 19:20
Nový člen skupiny

Běžím Ubuntu 5.10 s GeForce FX 5900 a mám nastavit rozlišení až 1280x1024. Použijte Synaptic (Systém> Správa> Správce balíků Synaptic) na intall tyto balíky: Různé - Grafická (omezené)> nvidia-glxMiscellaneous - Grafická (omezené)> nvidia-settingsOpen terminálu (Aplikace> Příslušenství> Terminál) a zkopírujte do něj toto: sudo cp / etc/X11/xorg.conf / etc/X11/xorg.conf_backup sudo nvidia-glx-config umožní Pak otevřete nový soubor (všechny jeden řádek): sudo gedit / usr / share / applications / NVIDIA-Settings.desktopPut v tomto souboru, uložit a zavřít: [Desktop Entry] Name = = SettingsComment NVIDIA NVIDIA SettingsExec = nvidia-settingsIcon = Terminal = falseType = ApplicationCategor y = Application; systému, restart počítače a měli byste být vše hotovo. To je přímo z FAQ příručka, kterou jsem spojen níže.

help.ubuntu.com
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
BT Voyager 100 instalace ovladačů - newdev.dll chybu Miki Sítě, Modemy & VoIP 1 30.července 2009 06:29
Pomozte mi, prosím:) Asus instalaci ovladačů problémy. Cleolump Graphics Cards & Monitory 6 17. listopadu 2008 00:40
Video video ovladač problémy-pak sledovat přestal pracovat! ljkd13 Multimedia & Kodeky 3 17. ledna 2008 20:00
Video Driver. Jase123 Multimedia & Kodeky 2 8. října 2007 10:56
Pomoc s instalací softwaru ovladače pro tisk csfloyd Multimedia & Kodeky 3 11. srpna 2007 12:32
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.