![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| I'm looking to začali používat Linux pro moji každodenní OS. Nicméně Běžím do některé zachycuje s mým hardware.My video karta je Intel 82845g. Jde to až do 1280x1024 v 32 bit režim. V Linuxu to nemá jít nad 1024x768, což je zřejmé, frustrace, protože omezuje mé ploše space.Intel 's internetové stránky některých řidičů na seznamu, ale já jsem ztratil co který z nich stáhnout a ještě ztraceno, pokud jde o to, co dělat se souborem, jakmile je staženo. Ovladače lze nalézt na stránkách Intelu, README, je matoucí přinejmenším, a jsem novým Linux a mnoho, mnoho zkratek a termínů. Jsem pomocí Ubuntu.Any pomoci by ocenili muchly. :) |
|
| |||
| |||
| No, můžu vám pomoci začal na to, můj příteli. Vzhledem k tomu, že používáte Ubuntu, nevybírejte v RMP, spíše si vybrat. Tar.gz verzi. Spusťte install.sh ze skořápky. Pro další informace, připojit se ke komunitě Linux Boardy zdarma. Viz odkaz níže. |
|
| |||
| |||
| Běžím Ubuntu 5.10 s GeForce FX 5900 a mám nastavit rozlišení až 1280x1024. Použijte Synaptic (Systém> Správa> Správce balíků Synaptic) na intall tyto balíky: Různé - Grafická (omezené)> nvidia-glxMiscellaneous - Grafická (omezené)> nvidia-settingsOpen terminálu (Aplikace> Příslušenství> Terminál) a zkopírujte do něj toto: sudo cp / etc/X11/xorg.conf / etc/X11/xorg.conf_backup sudo nvidia-glx-config umožní Pak otevřete nový soubor (všechny jeden řádek): sudo gedit / usr / share / applications / NVIDIA-Settings.desktopPut v tomto souboru, uložit a zavřít: [Desktop Entry] Name = = SettingsComment NVIDIA NVIDIA SettingsExec = nvidia-settingsIcon = Terminal = falseType = ApplicationCategor y = Application; systému, restart počítače a měli byste být vše hotovo. To je přímo z FAQ příručka, kterou jsem spojen níže. help.ubuntu.com |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| BT Voyager 100 instalace ovladačů - newdev.dll chybu | Miki | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 30.července 2009 06:29 |
| Pomozte mi, prosím:) Asus instalaci ovladačů problémy. | Cleolump | Graphics Cards & Monitory | 6 | 17. listopadu 2008 00:40 |
| Video video ovladač problémy-pak sledovat přestal pracovat! | ljkd13 | Multimedia & Kodeky | 3 | 17. ledna 2008 20:00 |
| Video Driver. | Jase123 | Multimedia & Kodeky | 2 | 8. října 2007 10:56 |
| Pomoc s instalací softwaru ovladače pro tisk | csfloyd | Multimedia & Kodeky | 3 | 11. srpna 2007 12:32 |
| Thread Nástroje | |
| |