μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Linux & Εναλλακτικές OS

Register

Intel video οδηγός εγκατάστασης για Linux;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 18 Μαρτίου 2007, 17:30
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Intel video οδηγός εγκατάστασης για Linux;

Ψάχνω για να ξεκινήσετε τη χρήση του Linux για την καθημερινή μου OS. Ωστόσο, είμαι λειτουργίας σε κάποιες δυσκολίες με την κάρτα οθόνης μου hardware.My είναι Intel 82845g. Στη συνέχεια, μέχρι και 1280x1024 σε 32 bit. Στο Linux αυτό δεν είναι πάνω από 1024x768, η οποία αποτελεί προφανή απογοήτευση που περιορίζει επιφάνεια εργασίας μου space.Intel 's ιστοσελίδα έχει κάποια προγράμματα οδήγησης, αλλά έχω χάσει όσο το ποιο να κατεβάσετε και να χάσει ακόμη περισσότερο όσον αφορά το τι πρέπει να κάνουν με το αρχείο, εφόσον έχει κατεβάσει. Οι οδηγοί μπορούν να βρεθούν στο site της Intel, readme συγχέει την προϋπόθεση να πούμε το λιγότερο, και είμαι νέος στο Linux και τα πολλά, πολλά ακρωνύμια και όρους. Είμαι χρησιμοποιώντας Ubuntu.Any βοήθεια θα εκτιμηθεί muchly. :)
Old 18 Μαρτίου 2007, 18:54
Νέο Μέλος Ομάδα

Λοιπόν, μπορεί να ξεκινήσετε από αυτό, φίλε μου. Εφόσον κάνετε χρήση του Ubuntu, δεν επιλέγουν την RMP, παρά επιλέγουν το κάνουμε. Tar.gz έκδοση. Εκτελέστε το install.sh από το κέλυφος. Για περισσότερη βοήθεια, ενταχθούν στην κοινότητα του Linux τμημάτων δωρεάν. Δείτε παρακάτω διεύθυνση URL.
Old 18 Μαρτίου 2007, 19:20
Νέο Μέλος Ομάδα

Μου τελειώνει Ubuntu 5,10 με GeForce FX 5900 και το ψήφισμα που μου έχουν να 1280x1024. Χρησιμοποίησε Synaptic (Σύστημα> Διαχείριση> Synaptic Package Manager) για να intall αυτά τα πακέτα: Διάφορα - Γραφικά (κλειστή)> nvidia-glxMiscellaneous - Γραφικό (κλειστή)> nvidia-settingsOpen το τερματικό (Εφαρμογές> Accessories> Terminal) και σε αυτό το αντίγραφο είναι: sudo cp / etc/X11/xorg.conf / etc/X11/xorg.conf_backup sudo nvidia-GLX-config επιτρέψει στη συνέχεια, ανοίξτε ένα νέο αρχείο (όλα μια γραμμή): sudo gedit / usr / share / applications / NVIDIA-Settings.desktopPut σε αυτό το φάκελο, να αποθηκεύσετε και να το κλείσετε: [Desktop Entry] Name = NVIDIA SettingsComment = NVIDIA SettingsExec = nvidia-settingsIcon = Terminal = falseType = ApplicationCategor Εφαρμογή ες =? Σύστημα? Reboot και εσείς θα πρέπει να είναι όλα τα σετ. Αυτό είναι κατευθείαν από το FAQ Οδηγός που συνδέονται παρακάτω.

help.ubuntu.com
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
BT VOYAGER 100 οδηγό εγκατάστασης - Newdev.dll σφάλμα Miki Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 1 30 Ιουλίου, 2009 06:29
Βοηθήστε με παρακαλώ:) Asus οδηγός εγκατάστασης προβλήματα. Cleolump Κάρτες Γραφικών & Monitors 6 17 Νοε 2008 00:40
Βίντεο video-οδηγός προβλήματα στη συνέχεια παρακολούθηση σταμάτησε να λειτουργεί! ljkd13 Multimedia & Codecs 3 17 Ιαν 2008 20:00
Video Driver. Jase123 Multimedia & Codecs 2 8 Οκτ 2007 10:56
Βοήθεια με την εγκατάσταση του λογισμικού προγράμματος οδήγησης εκτύπωσης csfloyd Multimedia & Codecs 3 11 Αυγ 2007 12:32
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.