![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Im 'obličje za početak koristeći Linux za moj svakodnevni OS. Pa ipak, Im 'trčanje u neke okrnuti sa mojim hardware.My video kartica je Intel 82845g. To ide do 1280x1024 u 32 bitnom modu. U Linuxu to ne ide iznad 1024x768, što je očiti frustraciji jer ograničava moje desktop space.Intel 's website ima neke drivere na popisu, ali sam izgubila onoliko koliko je to što neki to preuzimanje datoteka i još više izgubila onoliko koliko je to što će učiniti s jednom kada je slika preuzeta. Vozači se mogu naći na stranicama Intel, readme Pružene zbunjujuće za reći najmanje, a ja sam novi u Linux i mnogi, mnogi kratica i pojmova. Ja sam koristeći Ubuntu.Any pomoć bi bilo poštovati muchly. :) |
|
| |||
| |||
| Pa, ne mogu Vam pomoći da ste na ovaj, moj prijatelj. Budući da koristite Ubuntu, nemojte odabrati RMP, radije to izabrati. Tar.gz verziju. Trčanje install.sh iz ljuske. Za više pomoći, pridružiti zajednici Linux čatovi besplatno. Pogledajte url ispod. |
|
| |||
| |||
| Im 'trčanje Ubuntu 5,10 s GeForce FX 5900 i moji imaju postavljen na 1280x1024 rezoluciji. Koristite sinaptična (Sustav> Administracija> sinaptična Package Manager) u intall ove pakete: Razno - Grafička (ograničeno)> nvidia-glxMiscellaneous - Grafička (ograničeno)> nvidia-settingsOpen u terminal (Applications> Accessories> Terminal) i kopirajte ovaj u nju: sudo cp / etc/X11/xorg.conf / etc/X11/xorg.conf_backup sudo nvidia-glx-config omogućiti Zatim otvorite novu datoteku (sve jedan redak): sudo gedit / usr / share / aplikacija / NVIDIA-Settings.desktopPut to u datoteku, spremite i zatvorite ga: [Desktop Entry] Name = NVIDIA SettingsComment = NVIDIA SettingsExec = nvidia-settingsIcon terminalskog = = = ApplicationCategor IES falseType = Application; System; Reboot i te bi trebao biti sve postavili. To je ravno iz FAQ Vodič koji sam vezan ispod. help.ubuntu.com |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| BT putnik 100 vozač instalacija - newdev.dll grešku | Miki | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 30 srpanj 2009 06:29 |
| Pomozite mi molim vas:) Asus driver instalaciju probleme. | Cleolump | Graphics Cards & Monitors | 6 | 17. studeni 2008 00:40 |
| Video video driver problemi-onda monitor zaustavljen rad! | ljkd13 | Multimedija i kodeci | 3 | 17 siječanj 2008 20:00 |
| Video Driver. | Jase123 | Multimedija i kodeci | 2 | 8. listopad 2007 10:56 |
| Pomoć oko instalacije print vozač softver | csfloyd | Multimedija i kodeci | 3 | 11. kolovoz 2007 12:32 |
| Thread Tools | |
| |