kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Linux és OS Alternatív

Register

Intel video driver telepítés Linux?

Reply

Téma eszközök
Old Március 18, 2007, 17:30
Új tag Csoport

Default Intel video driver telepítés Linux?

I'm looking kezdődik segítségével Linux a saját mindennapi OS. Azonban, én jár néhány virsli az én hardware.My video kártya van Intel 82845g. Ezt legfeljebb 1280x1024 32 bites módban. A Linux az nem megy a fenti 1024x768, ami nyilvánvaló a csalódottság, mivel korlátozza a Desktop space.Intel 's website néhány vezetők a listán, de én vagyok az elveszett amennyire amely egy letölthető, és még több elveszett amennyire mi a teendő A kép akkor, ha a letöltött. A járművezetők találhatók az Intel honlapján, readme nyújtott megtévesztő, azaz a legkisebb, és én új, a Linux és a sok-sok rövidítések és kifejezések. Én használ Ubuntu.Any segít lenne méltányol muchly. :)
Old Március 18, 2007, 18:54
Új tag Csoport

Nos, tudok segíteni neked kezdődött ez, barátom. Mivel az Ön által használt Ubuntu, nem választhatja meg az RMP, inkább ezt választja ki a. Tar.gz változat. Futtassa a install.sh a shell. További segítségért csatlakozzon a Linux közösség tanácsok ingyen. Lásd url alább.
Old Március 18, 2007, 19:20
Új tag Csoport

Én futó Ubuntu 5,10 a GeForce FX 5900, és én meg az 1280x1024 felbontás. Használja a Synaptic (System> Administration> Synaptic Package Manager) intall, hogy ezek a csomagok: Miscellaneous - Graphical (korlátozott)> nvidia-glxMiscellaneous - grafikus (korlátozott)> nvidia-settingsOpen a terminált (Alkalmazások> Kellékek> Terminál) és másold bele ezt: sudo cp / etc/X11/xorg.conf / etc/X11/xorg.conf_backup sudo nvidia-glx-config, hogy nyissa meg egy új fájlt (az összes egy sorban): sudo gedit / usr / share / applications / NVIDIA-Settings.desktopPut ezt a fájlt, mentse, és zárja be: [Desktop Entry] Name = NVIDIA SettingsComment = NVIDIA SettingsExec = nvidia-settingsIcon = Terminal = falseType = ApplicationCategor ok = Application; System; újraindítás, és meg kell minden. Ez egyenesen a GYIK útmutató, amelyet alábbi linkre kattintva.

help.ubuntu.com
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
BT Voyager 100 illesztőprogram telepítése - newdev.dll hiba Miki Hálózatépítés, Modems & VoIP 1 Július 30, 2009 06:29
Help me please:) Asus illesztőprogram telepítése problémákat. Cleolump Grafikus kártyák és monitorok 6 17. november 2008 00:40
Video driver probléma, akkor monitor nem működik! ljkd13 Multimédia és kodekek 3 17. január 2008 20:00
Video driver. Jase123 Multimédia és kodekek 2 8. október 2007 10:56
Segítség a telepített nyomtatási vezérlő szoftver csfloyd Multimédia és kodekek 3 11. augusztus 2007 12:32
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.