![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| I'm looking kezdődik segítségével Linux a saját mindennapi OS. Azonban, én jár néhány virsli az én hardware.My video kártya van Intel 82845g. Ezt legfeljebb 1280x1024 32 bites módban. A Linux az nem megy a fenti 1024x768, ami nyilvánvaló a csalódottság, mivel korlátozza a Desktop space.Intel 's website néhány vezetők a listán, de én vagyok az elveszett amennyire amely egy letölthető, és még több elveszett amennyire mi a teendő A kép akkor, ha a letöltött. A járművezetők találhatók az Intel honlapján, readme nyújtott megtévesztő, azaz a legkisebb, és én új, a Linux és a sok-sok rövidítések és kifejezések. Én használ Ubuntu.Any segít lenne méltányol muchly. :) |
|
| |||
| |||
| Nos, tudok segíteni neked kezdődött ez, barátom. Mivel az Ön által használt Ubuntu, nem választhatja meg az RMP, inkább ezt választja ki a. Tar.gz változat. Futtassa a install.sh a shell. További segítségért csatlakozzon a Linux közösség tanácsok ingyen. Lásd url alább. |
|
| |||
| |||
| Én futó Ubuntu 5,10 a GeForce FX 5900, és én meg az 1280x1024 felbontás. Használja a Synaptic (System> Administration> Synaptic Package Manager) intall, hogy ezek a csomagok: Miscellaneous - Graphical (korlátozott)> nvidia-glxMiscellaneous - grafikus (korlátozott)> nvidia-settingsOpen a terminált (Alkalmazások> Kellékek> Terminál) és másold bele ezt: sudo cp / etc/X11/xorg.conf / etc/X11/xorg.conf_backup sudo nvidia-glx-config, hogy nyissa meg egy új fájlt (az összes egy sorban): sudo gedit / usr / share / applications / NVIDIA-Settings.desktopPut ezt a fájlt, mentse, és zárja be: [Desktop Entry] Name = NVIDIA SettingsComment = NVIDIA SettingsExec = nvidia-settingsIcon = Terminal = falseType = ApplicationCategor ok = Application; System; újraindítás, és meg kell minden. Ez egyenesen a GYIK útmutató, amelyet alábbi linkre kattintva. help.ubuntu.com |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| BT Voyager 100 illesztőprogram telepítése - newdev.dll hiba | Miki | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | Július 30, 2009 06:29 |
| Help me please:) Asus illesztőprogram telepítése problémákat. | Cleolump | Grafikus kártyák és monitorok | 6 | 17. november 2008 00:40 |
| Video driver probléma, akkor monitor nem működik! | ljkd13 | Multimédia és kodekek | 3 | 17. január 2008 20:00 |
| Video driver. | Jase123 | Multimédia és kodekek | 2 | 8. október 2007 10:56 |
| Segítség a telepített nyomtatási vezérlő szoftver | csfloyd | Multimédia és kodekek | 3 | 11. augusztus 2007 12:32 |
| Téma eszközök | |
| |