![]() |
|
| |||
| |||
| אני מסתכל על מנת להתחיל להשתמש ב-Linux עבור מערכת ההפעלה שלי כל יום. עם זאת, אני פועל בתוך כמה snags hardware.My עם כרטיס המסך שלי הוא אינטל 82845g. למותר עד 1280x1024 ב 32 סיביות במצב. ב-Linux זה לא הולך מעל 1024x768, אשר הינו ברור תסכול כפי שהיא מגבילה את שולחן העבודה space.Intel זה אתר יש כמה מנהלי התקנים ברשימה, אבל אני איבדתי ככל אשר אחד להוריד ואף יותר איבד ככל מה לעשות עם קובץ זה לאחר שהורדת. את מנהלי ההתקנים ניתן למצוא באתר של אינטל באתר readme המסופק הוא מבלבל בלשון המעטה, ואני חדש ל-Linux ו רבים, רבים acronyms ובמונחים. אני משתמש Ubuntu.Any עזרה יהיה מוערך muchly. :) |
|
| |||
| |||
| ובכן, אני יכול לעזור לך להתחיל לקבל על זה, חבר שלי. מאחר שאתה משתמש Ubuntu, לא לבחור את RMP, אלא לעשות את לבחור. Tar.gz גירסה. הפעל את install.sh מ פגז. לקבלת עזרה, להצטרף לקהילת לינוקס לוחות בחינם. ראה להלן כתובת האתר. |
|
| |||
| |||
| אני מפעיל את Ubuntu 5.10 עם GeForce FX 5900 ויש להם את הרזולוציה מוגדרת 1280x1024. השתמש Synaptic (מערכת> ניהול> מנהל החבילות Synaptic) כדי intall חבילות אלו: שונות - גרפית (מוגבל)> Nvidia-glxMiscellaneous - גרפית (מוגבל)> Nvidia-settingsOpen את מסוף (יישומים> עזרים> טרמינל) והעתק זה לתוך זה: sudo CP / etc/X11/xorg.conf / etc/X11/xorg.conf_backup sudo nvidia-glx-config לאפשר לאחר מכן יש לפתוח את הקובץ החדש (כל שורה): sudo gedit / usr / לשתף / יישומים / NVIDIA-Settings.desktopPut בקובץ זה, לשמור ולסגור את זה: [Desktop Entry] Name = NVIDIA SettingsComment = NVIDIA = SettingsExec Nvidia-settingsIcon = מסוף = falseType = ApplicationCategor ies = Application; המערכת; הפעלה מחדש ואתה צריך להיות מוכן. זה ישר מן השאלות הנפוצות מדריך שאני מקושר להלן. help.ubuntu.com |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| BT נוסע 100 התקנת מנהל ההתקן - newdev.dll שגיאה | מיקי | רישות, מודמים & VoIP | 1 | עד ה -30 בחודש יולי 2009 06:29 |
| עזרו לי בבקשה:) ASUS מנהל ההתקנה בעיות. | Cleolump | כרטיסי מסך & Monitors | 6 | -17 נובמבר 2008 00:40 |
| וידאו-Video הנהג בעיות אז לפקח הפסיק לעבוד! | ljkd13 | מולטימדיה רכיבי Codec | 3 | -17 ינואר 2008 20:00 |
| מנהל מסך. | Jase123 | מולטימדיה רכיבי Codec | 2 | 8 אוקטובר 2007 10:56 |
| עזרה עם התקנת מנהל ההתקן של ההדפסה תוכנה | csfloyd | מולטימדיה רכיבי Codec | 3 | 11th אוגוסט 2007 12:32 |
| שרשרת כלים | |
| |