![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš ieškau ko pradėti naudotis Linux mano kasdieniame OS. Tačiau, Bėgu į kai snags su mano hardware.My vaizdo plokštė Intel 82845g. Jis eina iki 1280x1024 ir 32 bitų režimu. Linux jis neviršija 1024x768, kuris yra akivaizdus nusivylimas, kaip ji apriboja mano darbastalio space.Intel 's tinklalapyje yra keletas vairuotojų sąraše, tačiau aš esu prarastas, kiek kuris iš jų parsisiųsti ir dar neteko kiek, ką daryti su byla, kai ji yra perkeliama. Tvarkykles galima rasti "Intel" svetainėje Readme jei yra paini, švelniai tariant, ir esu nauja "Linux" ir daug, daug sutrumpinimų ir terminų. Aš naudoju Ubuntu.Any padėti Būtume dėkingi muchly. :) |
|
| |||
| |||
| Na, aš negaliu padėti jums suprasti apie tai, mano draugas. Kadangi jūs naudojate Ubuntu, nesirinkite RVP, o tai pasirinkti. Tar.gz versija. Pradėti nuo Shell install.sh. Norėdami gauti daugiau informacijos, prisijungti prie bendruomenės Linux tarybų nemokamai. Žiūrėkite nuorodą žemiau. |
|
| |||
| |||
| Bėgu Ubuntu 5.10 su GeForce FX 5900 ir turi savo rezoliucijoje rinkinys 1280x1024. Naudokite Synaptic (System> Administration> Synaptic Package Manager) į intall šiuos paketus: Miscellaneous - Graphical (riboto naudojimo)> nvidia-glxMiscellaneous - grafinis (riboto naudojimo)> nvidia-settingsOpen terminalą (Applications> Accessories> Terminal) ir nukopijuokite jį į ją: sudo cp / etc/X11/xorg.conf / etc/X11/xorg.conf_backup sudo nvidia-glx-config leidžia Tada atidarykite naują failą (visi vienoje eilutėje): sudo gedit / usr / share / applications / NVIDIA-Settings.desktopPut tai, išsaugokite ir uždarykite ją: [Desktop Entry] Name = NVIDIA SettingsComment = NVIDIA SettingsExec = nvidia-settingsIcon = Terminalo = falseType = ApplicationCategor os = Application; sistema; paleiskite ir jūs turėtumėte būti visiškai pasiruošę. Tai tiesiai iš atsakymai vadovas, kurį aš susijęs žemiau. help.ubuntu.com |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| BT Voyager 100 tvarkyklės įdiegimas - newdev.dll klaidą | Miki | Networking, Modems & VoIP | 1 | 30 liepa 2009 06:29 |
| Help me please:) Asus vairuotojas diegimo problemos. | Cleolump | Graphics Cards & Monitoriai | 6 | Lapkritis 17, 2008 00:40 |
| Video vaizdo tvarkyklės problemas, tada monitorius nustojo veikti! | ljkd13 | Multimedia & Codecs | 3 | 17 sausis 2008 20:00 |
| Vaizdo tvarkyklės. | Jase123 | Multimedia & Codecs | 2 | 8 spalis 2007 10:56 |
| Pagalba diegti spausdintuvo tvarkyklės programinė įranga | csfloyd | Multimedia & Codecs | 3 | Rugpjūtis 11, 2007 12:32 |
| Temos įrankiai | |
| |