![]() |
|
| |||
| |||
| Es meklēju sākt izmantot Linux manā ikdienas OS. Tomēr, es skrienu, iekļūšanu kādā snags ar manu hardware.My video karte ir Intel 82845g. Tas sniedzas līdz pat 1280x1024 uz 32 bitu režīmā. Linux tas neko iepriekš 1024x768, kurā ir acīmredzama neapmierinātība, jo tas ierobežo manu desktop space.Intel mājas lapā ir daži draiveri iekļauti sarakstā, bet es esmu zaudējusi, cik kurš no lejupielādēt un vēl vairāk zaudējuši cik ko darīt ar failu, kad tas tiek lejupielādēta. Vadītāju var atrast Intel vietas, Readme ja jauc pateikt vismaz, un es esmu jauns Linux un daudzi, daudzi akronīmi un noteikumiem. Es lietoju Ubuntu.Any palīdzību tiktu novērtēta muchly. :) |
|
| |||
| |||
| Nu, es varu palīdzēt iegūt sākāt par šo jautājumu, mans draugs. Jo jūs lietojat Ubuntu, neizvēlieties RMP, nevis to izvēlēties. Tar.gz versiju. Run install.sh no apvalka. Lai iegūtu palīdzību, pievienoties kopienai Linux padomju bez maksas. Skatīt url tālāk. |
|
| |||
| |||
| Es skrienu Ubuntu 5,10 ar GeForce FX 5900 un man rezolūcija iestatīta uz 1280x1024. Izmantot Synaptic (System> Administration> Synaptic Package Manager), lai intall šos iepakojumus: Dažādi - Grafiskie (restricted)> nvidia-glxMiscellaneous - Grafiskie (restricted)> nvidia-settingsOpen terminālī (Applications> Accessories> Terminal) un kopēt to vērā tā: sudo cp / etc/X11/xorg.conf / etc/X11/xorg.conf_backup sudo nvidia-glx-config ļauj tam atvērt jaunu failu (viss vienā rindā): sudo gedit / usr / share / applications / NVIDIA-Settings.desktopPut to failu, saglabājiet un aizveriet to: [Desktop Entry] Name = NVIDIA SettingsComment = NVIDIA SettingsExec = nvidia-settingsIcon = Terminal = falseType = ApplicationCategor s = Application; System; Reboot un jums ir jābūt visu komplektu. Taisni Tas ir no FAQ rokasgrāmata, ko es saistībā tālāk. help.ubuntu.com |