menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Linux & Alternatívne OS

Register

Intel video inštalácie ovládača pre Linux?

Reply

Thread Tools
Old 18 marca 2007, 17:30
Nový člen skupiny

Default Intel video inštalácie ovládača pre Linux?

I'm looking to začali používať Linux pre moju každodennú OS. Avšak Bežím do niektorej zachytáva s mojím hardware.My video karta je Intel 82845g. Ide to až do 1280x1024 v 32 bit režim. V Linuxe to nemá ísť nad 1024x768, čo je zrejmé, frustrácie, pretože obmedzuje mojej ploche space.Intel 's internetovej stránky niektorých vodičov na zozname, ale já jsem stratil čo ktorý z nich stiahnuť a ešte stratené, pokiaľ ide o to, čo robiť so súborom, akonáhle je stiahnuté. Ovládače možno nájsť na stránkach Intelu, README, je zavádzajúca minimálne, a som novým Linux a mnoho, mnoho skratiek a termínov. Som pomocou Ubuntu.Any pomoci by ocenili muchly. :)
Old 18 marca 2007, 18:54
Nový člen skupiny

No, môžem vám pomôcť začal na to, môj priateľovi. Vzhľadom k tomu, že používate Ubuntu, nevyberajte v RMP, skôr si vybrať. Tar.gz verziu. Spustite install.sh zo škrupiny. Pre ďalšie informácie, pripojiť sa ku komunite Linux Board zadarmo. Pozri odkaz nižšie.
Old 18 marca 2007, 19:20
Nový člen skupiny

Bežím Ubuntu 5.10 s GeForce FX 5900 a mám nastaviť rozlíšenie až 1280x1024. Použite Synaptic (Systém> Správa> Správca balíkov Synaptic) na intall tieto balíky: Rôzne - Grafická (obmedzené)> nvidia-glxMiscellaneous - Grafická (obmedzené)> nvidia-settingsOpen terminálu (Aplikácie> Príslušenstvo> Terminál) a skopírujte do neho toto: sudo cp / etc/X11/xorg.conf / etc/X11/xorg.conf_backup sudo nvidia-glx-config umožní Potom otvorte nový súbor (všetky jeden riadok): sudo gedit / usr / share / applications / NVIDIA-Settings.desktopPut v tomto súbore, uložiť a zatvoriť: [Desktop Entry] Name = = SettingsComment NVIDIA NVIDIA SettingsExec = nvidia-settingsIcon = Terminal = falseType = ApplicationCategor y = Application; systému, reštart počítača a mali by ste byť všetko hotové. To je priamo z FAQ príručka, ktorú som spojený nižšie.

help.ubuntu.com
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
BT Voyager 100 inštalácia ovládačov - newdev.dll chybu Miki Siete, Modemy & VoIP 1 30.července 2009 06:29
Pomôžte mi, prosím:) Asus inštaláciu ovládačov problémy. Cleolump Graphics Cards & Monitory 6 17. novembra 2008 00:40
Video video ovládač problémy-potom sledovať prestal pracovať! ljkd13 Multimedia & Kodeky 3 17. januára 2008 20:00
Video Driver. Jase123 Multimedia & Kodeky 2 8. októbra 2007 10:56
Pomoc s inštaláciou softvéru ovládača pre tlač csfloyd Multimedia & Kodeky 3 11. augusta 2007 12:32
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.