![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| I'm looking to začali používať Linux pre moju každodennú OS. Avšak Bežím do niektorej zachytáva s mojím hardware.My video karta je Intel 82845g. Ide to až do 1280x1024 v 32 bit režim. V Linuxe to nemá ísť nad 1024x768, čo je zrejmé, frustrácie, pretože obmedzuje mojej ploche space.Intel 's internetovej stránky niektorých vodičov na zozname, ale já jsem stratil čo ktorý z nich stiahnuť a ešte stratené, pokiaľ ide o to, čo robiť so súborom, akonáhle je stiahnuté. Ovládače možno nájsť na stránkach Intelu, README, je zavádzajúca minimálne, a som novým Linux a mnoho, mnoho skratiek a termínov. Som pomocou Ubuntu.Any pomoci by ocenili muchly. :) |
|
| |||
| |||
| No, môžem vám pomôcť začal na to, môj priateľovi. Vzhľadom k tomu, že používate Ubuntu, nevyberajte v RMP, skôr si vybrať. Tar.gz verziu. Spustite install.sh zo škrupiny. Pre ďalšie informácie, pripojiť sa ku komunite Linux Board zadarmo. Pozri odkaz nižšie. |
|
| |||
| |||
| Bežím Ubuntu 5.10 s GeForce FX 5900 a mám nastaviť rozlíšenie až 1280x1024. Použite Synaptic (Systém> Správa> Správca balíkov Synaptic) na intall tieto balíky: Rôzne - Grafická (obmedzené)> nvidia-glxMiscellaneous - Grafická (obmedzené)> nvidia-settingsOpen terminálu (Aplikácie> Príslušenstvo> Terminál) a skopírujte do neho toto: sudo cp / etc/X11/xorg.conf / etc/X11/xorg.conf_backup sudo nvidia-glx-config umožní Potom otvorte nový súbor (všetky jeden riadok): sudo gedit / usr / share / applications / NVIDIA-Settings.desktopPut v tomto súbore, uložiť a zatvoriť: [Desktop Entry] Name = = SettingsComment NVIDIA NVIDIA SettingsExec = nvidia-settingsIcon = Terminal = falseType = ApplicationCategor y = Application; systému, reštart počítača a mali by ste byť všetko hotové. To je priamo z FAQ príručka, ktorú som spojený nižšie. help.ubuntu.com |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| BT Voyager 100 inštalácia ovládačov - newdev.dll chybu | Miki | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 30.července 2009 06:29 |
| Pomôžte mi, prosím:) Asus inštaláciu ovládačov problémy. | Cleolump | Graphics Cards & Monitory | 6 | 17. novembra 2008 00:40 |
| Video video ovládač problémy-potom sledovať prestal pracovať! | ljkd13 | Multimedia & Kodeky | 3 | 17. januára 2008 20:00 |
| Video Driver. | Jase123 | Multimedia & Kodeky | 2 | 8. októbra 2007 10:56 |
| Pomoc s inštaláciou softvéru ovládača pre tlač | csfloyd | Multimedia & Kodeky | 3 | 11. augusta 2007 12:32 |
| Thread Tools | |
| |