мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Линукс ОС и алтернативна

Register

Интел видео дривер инсталацију на Линукс?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 18. Јан 2007, 17:30
Нови члан групе

Default Интел видео дривер инсталацију на Линукс?

Им 'хандсоме за почетак помоћу Линукс за мој свакодневни ОС. Па ипак, Им 'трчање у неке окрнути са мојим хардуаре.Мы видео картица је Интел 82845г. То иде до 1280кс1024 у 32 битном моду. У Линукс-то не иде изнад 1024кс768, што је очити фрустрације јер ограничава моје десктоп спаце.Интел 'с уебсите има неке дривер на списку, али сам изгубила онолико колико је то што неки за скидати податке па још више изгубила онолико колико је то што ће учинити са једном када је слика преузета. Возачи се могу наћи на страницама Интел, реадме пружене збуњујуће за рећи најмање, а ја сам нови у Линукс и многи, многи скраћеница и појмова. Ја сам помоћу Убунту.Аны помоћ би било поштовати муцхлы. :)
Old 18. Јан 2007, 18:54
Нови члан групе

Па, не могу Вам помоћи да сте на овај, мој пријатељ. Будући да користите Убунту, немојте изабрати РМП, радије за изабрати. Тар.гз верзију. Трчање инсталл.сх из љуске. За више помоћи, придружити заједници Линукс чатови бесплатно. Погледајте урл испод.
Old 18. Јан 2007, 19:20
Нови члан групе

Им 'трчање Убунту 5,10 са ГеФорце ФКС 5900 и моји имају постављен на 1280кс1024 резолуцији. Користите синаптична (Систем> Администрација> синаптична Пацкаге Манагер) у инталл ове пакете: Разно - Графичка (ограничено)> НВИДИА-глксМисцелланеоус - Графичка (ограничено)> НВИДИА-сеттингсОпен у терминал (Апплицатионс> Аццессориес> Терминал) и копирајте овај у њу: судо цп / етц/Кс11/ксорг.цонф / етц/Кс11/ксорг.цонф_бацкуп судо НВИДИА-глкс-цонфиг омогућити Затим отворите нову датотеку (све један ред): судо гедит / уср / схаре / апликација / НВИДИА-Сеттингс.десктопПут то у датотеку, сачувајте и затворите га: [Десктоп Ентры] Наме = НВИДИА СеттингсЦоммент = НВИДИА СеттингсЕксец = НВИДИА-сеттингсИцон терминалског = = = АпплицатионЦатегор ИЕС фалсеТыпе = Апплицатион; Сыстем; ребоот и те би требао бити све поставили. То је равно из ФАК Водич који сам везан испод.

хелп.убунту.цом
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
БТ путник 100 возач инсталација - неудев.длл грешку Мики Нетуоркинг, Модем & ВоИП 1 30. јула 2009 06:29
Помозите ми молим вас:) Асус дривер инсталацију проблеме. Цлеолумп Грапхицс Цардс & Мониторс 6 17 новембар 2008 00:40
Видео видео дривер проблеми-онда монитор заустављен рад! љкд13 Мултимедија и кодеци 3 17 јануар 2008 20:00
Видео Дривер. Јасе123 Мултимедија и кодеци 2 8 октобар 2007 10:56
Помоћ око инсталације штампај возач софтвер цсфлоыд Мултимедија и кодеци 3 11 аугуст 2007 12:32
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц