менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Linux & альтернативних ОС

Register

Intel відео установці драйвера на Linux?

Reply

Різьба Інструменти
Old 18 березня 2007, 17:30
Нові члени групи

Я шукаю, щоб почати використовувати Linux для моїх повсякденних ОС. Тим не менше, я бігу на кілька корчів з моєю hardware.My відеокарта Intel 82845G. Саме до 1280x1024 на 32-бітному режимі. У Linux вона не піднімається вище 1024x768, яке є очевидним розчаруванням, оскільки він обмежує мій робочий стіл space.Intel 'S сайт має деякі драйвери, перераховані, але я втратив наскільки якої для завантаження і ще більше втратив міру, що робити з файлом після його завантаження. Драйвери можна знайти на сайті Intel, README умови бентежить щонайменше, і я новачок в Linux і багатьох, багатьох абревіатур та термінів. Я використовую Ubuntu.Any допомога буде оцінив muchly. :)
Old 18 березня 2007, 18:54
Нові члени групи

Ну, я можу допомогти вам розібратися в цьому, мій друг. Оскільки ви використовуєте Ubuntu, не вибирають РМП, а роблять свій вибір. Tar.gz версії. Запустіть install.sh з черепашок. Щоб отримати додаткову інформацію, приєднатися до спільноти Linux плати безкоштовно. Див нижче адресою.
Old 18 березня 2007, 19:20
Нові члени групи

Я біжу Ubuntu 5.10 з GeForce FX 5900 і моє рішення встановити до 1280x1024. Використання Synaptic (Система> Адміністрування> Synaptic Package Manager) для intall ці пакети: Різне - графічний (Restricted)> NVIDIA-glxMiscellaneous - графічний (Restricted)> NVIDIA-settingsOpen термінал (Applications> Accessories> Terminal) і скопіюйте в неї: Суду CP / etc/X11/xorg.conf / etc/X11/xorg.conf_backup Суду NVIDIA-GLX-Config дозволити Потім відкрийте новий файл (все в одному рядку): Суду Gedit / USR / Share / Applications / NVIDIA-Settings.desktopPut це у файл, збережіть і закрийте його: [Desktop Entry] Name = = SettingsComment NVIDIA NVIDIA SettingsExec = NVidia-settingsIcon = Terminal = falseType = ApplicationCategor х = Application; системи; Перезавантажити і ви повинні бути все гаразд. Це прямо з відповідей керівництво якої я пов'язаний нижче.

help.ubuntu.com
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.