![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я шукаю, щоб почати використовувати Linux для моїх повсякденних ОС. Тим не менше, я бігу на кілька корчів з моєю hardware.My відеокарта Intel 82845G. Саме до 1280x1024 на 32-бітному режимі. У Linux вона не піднімається вище 1024x768, яке є очевидним розчаруванням, оскільки він обмежує мій робочий стіл space.Intel 'S сайт має деякі драйвери, перераховані, але я втратив наскільки якої для завантаження і ще більше втратив міру, що робити з файлом після його завантаження. Драйвери можна знайти на сайті Intel, README умови бентежить щонайменше, і я новачок в Linux і багатьох, багатьох абревіатур та термінів. Я використовую Ubuntu.Any допомога буде оцінив muchly. :) |
|
| |||
| |||
| Ну, я можу допомогти вам розібратися в цьому, мій друг. Оскільки ви використовуєте Ubuntu, не вибирають РМП, а роблять свій вибір. Tar.gz версії. Запустіть install.sh з черепашок. Щоб отримати додаткову інформацію, приєднатися до спільноти Linux плати безкоштовно. Див нижче адресою. |
|
| |||
| |||
| Я біжу Ubuntu 5.10 з GeForce FX 5900 і моє рішення встановити до 1280x1024. Використання Synaptic (Система> Адміністрування> Synaptic Package Manager) для intall ці пакети: Різне - графічний (Restricted)> NVIDIA-glxMiscellaneous - графічний (Restricted)> NVIDIA-settingsOpen термінал (Applications> Accessories> Terminal) і скопіюйте в неї: Суду CP / etc/X11/xorg.conf / etc/X11/xorg.conf_backup Суду NVIDIA-GLX-Config дозволити Потім відкрийте новий файл (все в одному рядку): Суду Gedit / USR / Share / Applications / NVIDIA-Settings.desktopPut це у файл, збережіть і закрийте його: [Desktop Entry] Name = = SettingsComment NVIDIA NVIDIA SettingsExec = NVidia-settingsIcon = Terminal = falseType = ApplicationCategor х = Application; системи; Перезавантажити і ви повинні бути все гаразд. Це прямо з відповідей керівництво якої я пов'язаний нижче. help.ubuntu.com |