![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Днес Свалих Ubuntu 7,10 (x86 версия) за работния плот, а аз го инсталирали. Всичко изглежда много добре и изглежда да се работи, освен за едно от нещата, които използват най-: интернет. Ползвам външен адаптер с Linksys рутер, тази комбинация работи добре, когато все още имаше XP Pro, инсталирани на компютъра ми. Интернет мениджър на Ubuntu да намери мрежата, но изглежда, че като не може да се свърже с него. Аз бях поставена на WEP ключ (3 пъти и се опита да .. Аз съм използвайки правилния код), но нищо не работи. Единственото нещо, което се е страниците, които просто не натоварване, но той не ми даде "Mozilla Firefox не може да покаже уеб страницата" грешка или .. така че предполагам, че е нещо добро? Направих няколко снимки на екрани на нещата имам в CMD когато написали в ifconfig, но не мога да ги тури на моя USB устройство, защото файловата система не е форматиран правилно (също няма да го направи за мен). Всяка помощ е ценена. tmockingbird |
|
| |||
| |||
| Били ли сте опитвали жива дистрибуция да видите, ако имате едно и също? PCLinuxOS е най-лесният "да инсталирате, thoght OpenSUSE не е далеч. Вие също може да опитате с помощта на пакет мениджър да търси всякаква WiFi или безжична пакети и ги инсталирате. Също така всяка опаковка, която предоставя фърмуер. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Не може да се свържете към интернет през Vista, Ubuntu е глоба | darshpreet | В мрежа, модеми & VoIP | 0 | 7 юни 2009 04:35 |
| Ubuntu Linux. купища проблеми и се нуждае от | ashaiba | Linux & Алтернативни OS | 5 | 4 май 2009 г. 22:57 |
| Linux Ubuntu проблеми | ashaiba | Linux & Алтернативни OS | 10 | 3 април 2008 10:34 |
| Ubuntu - Интернет връзка отпадане постоянно! | Jonathon28 | Linux & Алтернативни OS | 1 | 17 Дек 2007 18:29 |
| Безжичен интернет в Ubuntu, най-добрата карта? | Neodude112320 | Linux & Алтернативни OS | 4 | 11 Дек 2007 16:41 |
| Нишка Инструменти | |
| |