![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Dnes jsem staľené Ubuntu 7.10 (x86 verzi) na můj počítač, a já jej nainstalován. Vše vypadá opravdu pěkně a zdá se, s výjimkou pro jednu z těch věcí používám nejvíce: internet. I použití externího adaptéru s routerem Linksys, tato kombinace pracovala dobře, když jsem ještě měl XP Pro instalované na mém počítači. Internet manažer pro Ubuntu se najít síť, ale zdá se, jako že se nemůže připojit k ní. Jsem vložil WEP klíč (vyzkoušeli 3 krát a ano .. já používáte správný kód), ale nic děl. Jediná věc, co jsem si stránky, které se prostě nenačítají, ale nedává mi "Mozilla Firefox nelze zobrazit webovou stránku" chyba buď .. takže si myslím, že to je dobrá věc? Udělal jsem pár screenshotů z věcí mám v CMD když jsem napsaný v ifconfig, ale nemohu dát je na můj USB disk, protože systém souborů není správně naformátován (také nebude to pro mě). Jakákoliv pomoc je oceňována. tmockingbird |
|
| |||
| |||
| Zkoušeli jste živé distribuce s cílem zjistit, zda u vás stejné? PCLinuxOS je zdaleka "nejsnadnější instalaci, thoght openSUSE není daleko pozadu. Můžete také zkusit pomocí správce balíčků pro hledání jakékoli WiFi nebo bezdrátové balíky a instalovat je. Také balík, který poskytuje firmware. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nelze se připojit k internetu v Vista, Ubuntu je v pořádku | darshpreet | Sítě, Modemy & VoIP | 0 | 7. června 2009 04:35 |
| Linux Ubuntu. spoustu problémů a potřeb | ashaiba | Linux & Alternativní OS | 5 | 4. května 2009 22:57 |
| Linux Ubuntu problémy | ashaiba | Linux & Alternativní OS | 10 | 3. duben 2008 10:34 |
| Ubuntu - připojení k internetu kapátková neustále! | Jonathon28 | Linux & Alternativní OS | 1 | 17. prosince 2007 18:29 |
| Bezdrátový internet v ubuntu, nejlepší karta? | Neodude112320 | Linux & Alternativní OS | 4 | 11. prosince 2007 16:41 |
| Thread Nástroje | |
| |