μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Linux & Εναλλακτικές OS

Register

Internet προβλήματα σχετικά με το Ubuntu.

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 10 Νοέμβρη 2007, 14:18
Μέλος Ομάδα

Default Internet προβλήματα σχετικά με το Ubuntu.

Σήμερα θα κατεβάσει το Ubuntu 7.10 (x86 έκδοση) για την επιφάνεια εργασίας μου, και θα εγκαταστήσει. Τα πάντα φαίνεται πολύ όμορφο και φαίνεται να είναι εκτός εργασίας για ένα από τα πράγματα που θα χρησιμοποιούν τις πιο: διαδίκτυο.

Χρησιμοποιώ έναν εξωτερικό προσαρμογέα με Linksys router, ο συνδυασμός αυτός λειτούργησε μια χαρά, όταν είχε ακόμη εγκατασταθεί σε XP Pro μου επιφάνεια εργασίας. Το διαδίκτυο manager για Ubuntu κάνει βρείτε το δίκτυο, αλλά φαίνεται ότι αυτό δεν μπορεί να συνδεθεί με αυτό. Έχω εισαχθεί το κλειδί WEP (3 φορές και προσπάθησε ναι .. είμαι χρησιμοποιώντας το σωστό κώδικα) αλλά τίποτα δεν λειτουργεί. Το μόνο που έχω είναι σελίδες που απλώς δεν φορτίο, αλλά δεν μου δίνουν το "Mozilla Firefox δεν μπορεί να εμφανίσει την ιστοσελίδα" σφάλμα είτε .. οπότε υποθέτω ότι είναι ένα καλό πράγμα;

Έκανα μία-δύο οθόνες του πράγματά μου στο CMD όταν πληκτρολογήσει στο ifconfig, αλλά δεν μπορώ να τους φέρει σε USB drive μου, επειδή το σύστημα αρχείων δεν είναι διαμορφωμένη σωστά (και δεν θα το κάνω για μένα).

Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη.

tmockingbird
Old 12 Νοεμβρίου 2007, 12:47
Ομάδα Δωρητών

Default Internet προβλήματα σχετικά με το Ubuntu.

Έχετε δοκιμάσει μια ζωντανή διανομής για να δείτε αν έχετε το ίδιο; PCLinuxOS είναι μακράν το πιο εύκολο », για την εγκατάσταση, thoght OpenSUSE δεν είναι πολύ πίσω.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το διαχειριστή πακέτων για να αναζητήσετε οποιαδήποτε WiFi ή ασύρματα και να εγκαταστήσετε τα πακέτα αυτά. Επίσης, προβλέπει ότι κάθε πακέτο υλικολογισμικού.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Δεν είναι δυνατή η σύνδεση στο internet σε Vista, Ubuntu είναι ωραία darshpreet Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 0 7 Ιουν 2009 04:35
Ubuntu Linux. φορτία των προβλημάτων και των αναγκών ashaiba Linux & Εναλλακτικές OS 5 4η Μαΐου 2009 22:57
Ubuntu Linux προβλήματα ashaiba Linux & Εναλλακτικές OS 10 3 Απρ 2008 10:34
Ubuntu - Σύνδεση εγκαταλείπουν συνεχώς! Jonathon28 Linux & Εναλλακτικές OS 1 17 Δεκ. 2007 18:29
Ασύρματη σύνδεση Internet στο ubuntu, καλύτερη κάρτα; Neodude112320 Linux & Εναλλακτικές OS 4 11 Δεκ. 2007 16:41
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.