Internet προβλήματα σχετικά με το Ubuntu. Σήμερα θα κατεβάσει το Ubuntu 7.10 (x86 έκδοση) για την επιφάνεια εργασίας μου, και θα εγκαταστήσει. Τα πάντα φαίνεται πολύ όμορφο και φαίνεται να είναι εκτός εργασίας για ένα από τα πράγματα που θα χρησιμοποιούν τις πιο: διαδίκτυο.
Χρησιμοποιώ έναν εξωτερικό προσαρμογέα με Linksys router, ο συνδυασμός αυτός λειτούργησε μια χαρά, όταν είχε ακόμη εγκατασταθεί σε XP Pro μου επιφάνεια εργασίας. Το διαδίκτυο manager για Ubuntu κάνει βρείτε το δίκτυο, αλλά φαίνεται ότι αυτό δεν μπορεί να συνδεθεί με αυτό. Έχω εισαχθεί το κλειδί WEP (3 φορές και προσπάθησε ναι .. είμαι χρησιμοποιώντας το σωστό κώδικα) αλλά τίποτα δεν λειτουργεί. Το μόνο που έχω είναι σελίδες που απλώς δεν φορτίο, αλλά δεν μου δίνουν το "Mozilla Firefox δεν μπορεί να εμφανίσει την ιστοσελίδα" σφάλμα είτε .. οπότε υποθέτω ότι είναι ένα καλό πράγμα;
Έκανα μία-δύο οθόνες του πράγματά μου στο CMD όταν πληκτρολογήσει στο ifconfig, αλλά δεν μπορώ να τους φέρει σε USB drive μου, επειδή το σύστημα αρχείων δεν είναι διαμορφωμένη σωστά (και δεν θα το κάνω για μένα).
Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη.
tmockingbird |