manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Linux OS i alternativna

Register

Internet problem na Ubuntu.

Reply

Thread Tools
Old 10. studenog 2007, 14:18
Member Group

Danas sam preuzeli Ubuntu 7,10 (x86 verzija) za moj desktop, a ja ga instalira. Sve izgleda jako lijepo i izgleda kao da se rade osim jedne od stvari koje najviše koristite: internet.

Li koristiti vanjski adapter sa Linksys ruter, ova kombinacija je radila sasvim u redu kad sam još imao XP Pro Installer na moj radna površina. Internet manager Ubuntu se naći na mreži, ali se čini kao da se ne mogu spojiti na Internet. I've umetnuli WEP ključ (pokušao 3 puta i da .. ja sam koristeći ispravan broj), ali ništa ne radi. Jedini stvar JA motorizirati se stranica koja ne samo opterećenje, ali ne daj mi "Mozilla Firefox ne može prikazati web-stranicu" greška ili .. pa mislim da je to dobra stvar?

Sam napravio par screenshot-u stvari sam se kad sam u Cmd kucanog u ifconfig, ali ne mogu ih na moj usb voziti jer je datotečni sustav nije pravilno formatiran (također ne može učiniti to za mene).

Bilo kakva pomoć je dobrodošla.

tmockingbird
Old 12. studenog 2007, 12:47
Donatorska Grupa

Jeste li pokušao uživo distribuciju da li isto iskustvo? PCLinuxOS je daleko `Najlakši za instaliranje, thoght OpenSUSE nije daleko iza.

Možete probati koristeći package manager za traženje bilo koje ili WiFi bežične paketa i instalirati ih. Isto tako bilo koji paket koji pruža firmveru.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.