kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Linux és OS Alternatív

Register

Internet problémák az Ubuntu.

Reply

Téma eszközök
Old November 10 2007, 14:18
Csoport tagja

Default Internet problémák az Ubuntu.

Ma Letöltöttem Ubuntu 7.10 (x86 változat) az én asztalon, és telepítette azt. Minden olyan szép, és tényleg úgy tűnik, hogy működik, kivéve az egyik dolog használni a legtöbb: internet.

ÉN használ egy külső adapter Linksys router, ez a kombináció remekül működött, amikor még volt telepítve XP Pro on my desktop. Az internet-kezelő az Ubuntu nem találja a hálózatot, de úgy tűnik, mintha ez nem csatlakozik hozzá. Én beilleszteni a WEP-kulcs (3-szor próbáltam, és igen .. én vagyok a helyes kódot), de semmi sem működik. Az egyetlen dolog, amit kap, amely csak az oldalak nem töltődnek be, de ez nem ad nekem a Mozilla Firefox nem tudja megjeleníteni a weblapot "hiba vagy .. úgy gondolom, hogy jó dolog?

Csináltam egy pár screenshotok a cucc megvan a CMD mikor begépelni ifconfig, de nem teszi őket az én USB-meghajtó, mert a file-rendszer nem megfelelő formátumú (szintén nem lesz ez nekem.)

Any help is appreciated.

tmockingbird
Old November 12, 2007, 12:47
Donor Group

Default Internet problémák az Ubuntu.

Ön próbálta élő eljuttatásig lásd ha ugyanaz? PCLinuxOS is messze a "legegyszerűbb telepíteni, thoght OpenSUSE nem sokkal marad el mögöttük.

Ön is próbálja ki a csomagkezelőben keresni vagy bármilyen WiFi vezeték nélküli csomagokat és telepíti őket. Továbbá minden olyan csomag, amely a firmware.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Nem tud csatlakozni az internethez, a Vista, Ubuntu bírság darshpreet Hálózatépítés, Modems & VoIP 0 7. június 2009 04:35
Ubuntu Linux. betölti a problémák és szükségletek ashaiba Linux és OS Alternatív 5 4. május 2009 22:57
Ubuntu Linux problémák ashaiba Linux és OS Alternatív 10 3. április 2008 10:34
Ubuntu - Internet elérés dropping folyamatosan! Jonathon28 Linux és OS Alternatív 1 17. december 2007 18:29
Vezeték nélküli internet ubuntu, a legjobb kártya? Neodude112320 Linux és OS Alternatív 4 11. december 2007 16:41
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.