![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Ma Letöltöttem Ubuntu 7.10 (x86 változat) az én asztalon, és telepítette azt. Minden olyan szép, és tényleg úgy tűnik, hogy működik, kivéve az egyik dolog használni a legtöbb: internet. ÉN használ egy külső adapter Linksys router, ez a kombináció remekül működött, amikor még volt telepítve XP Pro on my desktop. Az internet-kezelő az Ubuntu nem találja a hálózatot, de úgy tűnik, mintha ez nem csatlakozik hozzá. Én beilleszteni a WEP-kulcs (3-szor próbáltam, és igen .. én vagyok a helyes kódot), de semmi sem működik. Az egyetlen dolog, amit kap, amely csak az oldalak nem töltődnek be, de ez nem ad nekem a Mozilla Firefox nem tudja megjeleníteni a weblapot "hiba vagy .. úgy gondolom, hogy jó dolog? Csináltam egy pár screenshotok a cucc megvan a CMD mikor begépelni ifconfig, de nem teszi őket az én USB-meghajtó, mert a file-rendszer nem megfelelő formátumú (szintén nem lesz ez nekem.) Any help is appreciated. tmockingbird |
|
| |||
| |||
| Ön próbálta élő eljuttatásig lásd ha ugyanaz? PCLinuxOS is messze a "legegyszerűbb telepíteni, thoght OpenSUSE nem sokkal marad el mögöttük. Ön is próbálja ki a csomagkezelőben keresni vagy bármilyen WiFi vezeték nélküli csomagokat és telepíti őket. Továbbá minden olyan csomag, amely a firmware. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Nem tud csatlakozni az internethez, a Vista, Ubuntu bírság | darshpreet | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 0 | 7. június 2009 04:35 |
| Ubuntu Linux. betölti a problémák és szükségletek | ashaiba | Linux és OS Alternatív | 5 | 4. május 2009 22:57 |
| Ubuntu Linux problémák | ashaiba | Linux és OS Alternatív | 10 | 3. április 2008 10:34 |
| Ubuntu - Internet elérés dropping folyamatosan! | Jonathon28 | Linux és OS Alternatív | 1 | 17. december 2007 18:29 |
| Vezeték nélküli internet ubuntu, a legjobb kártya? | Neodude112320 | Linux és OS Alternatív | 4 | 11. december 2007 16:41 |
| Téma eszközök | |
| |