פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי

Register

בעיות ב-Internet Ubuntu.

Reply

שרשרת כלים
Old 10 נובמבר 2007, 14:18
חבר קבוצת

Default בעיות ב-Internet Ubuntu.

היום אני הורדתי את Ubuntu 7.10 (גירסת x86) על שולחן העבודה שלי, ואני זה מותקן. הכל נראה ממש נחמד ואת נראית עובדים למעט אחד הדברים שאני הכי משתמש: האינטרנט.

אני משתמש חיצוני מתאם עם נתב Linksys, שילוב זה עובד בסדר גמור כשאני עדיין היה מותקן XP Pro על שולחן העבודה שלי. האינטרנט מנהל על Ubuntu עושה למצוא את הרשת, אבל נראה כאילו זה לא יכול להתחבר אליו. ביצעתי את הוכנס מפתח WEP (ניסו 3 פעמים כן .. אני משתמש בקוד הנכון), אבל שום דבר לא עובד. הדבר היחיד שאני מקבל דפים בהם הוא פשוט לא לטעון, אבל זה לא נותן לי את "Mozilla Firefox אין אפשרות להציג את דף האינטרנט" שגיאה אחת .. אז אני מניחה שזה דבר טוב?

עשיתי כמה צילומי מסך של הדברים נכנסתי CMD כשאני הקלדת ב ifconfig, אבל אני לא יכול לשים אותם על כונן USB, כי מערכת הקבצים אינה מעוצבת כראוי (גם לא לעשות את זה בשבילי).

כל עזרה היא ךיתורעה.

tmockingbird
Old 12 נובמבר 2007, 12:47
קבוצת תורמים

Default בעיות ב-Internet Ubuntu.

האם ניסית הפצה חי כדי לראות אם אתה נתקל באותו? PCLinuxOS היא רחוקה את `הקלה להתקנה, thoght OpenSUSE הוא לא הרחק מאחור.

אתה יכול גם לנסות את החבילה באמצעות מנהל לחפש כל אלחוטית WiFi או חבילות ולהתקין אותם. כמו כן נקבע כי כל חבילת קושחה.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
אין אפשרות להתחבר לאינטרנט ב-Vista, Ubuntu בסדר darshpreet רישות, מודמים & VoIP 0 7 יוני 2009 04:35
Ubuntu Linux. המון בעיות ועליו ashaiba מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי 5 4th מאי 2009 22:57
לינוקס Ubuntu בעיות ashaiba מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי 10 3rd אפריל 2008 10:34
Ubuntu - חיבור לאינטרנט כל הזמן יורד! Jonathon28 מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי 1 -17 דצמבר 2007 18:29
אינטרנט אלחוטי ב-Ubuntu, כרטיס הכי טוב? Neodude112320 מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי 4 11th דצמבר 2007 16:41
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.