![]() |
|
| |||
| |||
| היום אני הורדתי את Ubuntu 7.10 (גירסת x86) על שולחן העבודה שלי, ואני זה מותקן. הכל נראה ממש נחמד ואת נראית עובדים למעט אחד הדברים שאני הכי משתמש: האינטרנט. אני משתמש חיצוני מתאם עם נתב Linksys, שילוב זה עובד בסדר גמור כשאני עדיין היה מותקן XP Pro על שולחן העבודה שלי. האינטרנט מנהל על Ubuntu עושה למצוא את הרשת, אבל נראה כאילו זה לא יכול להתחבר אליו. ביצעתי את הוכנס מפתח WEP (ניסו 3 פעמים כן .. אני משתמש בקוד הנכון), אבל שום דבר לא עובד. הדבר היחיד שאני מקבל דפים בהם הוא פשוט לא לטעון, אבל זה לא נותן לי את "Mozilla Firefox אין אפשרות להציג את דף האינטרנט" שגיאה אחת .. אז אני מניחה שזה דבר טוב? עשיתי כמה צילומי מסך של הדברים נכנסתי CMD כשאני הקלדת ב ifconfig, אבל אני לא יכול לשים אותם על כונן USB, כי מערכת הקבצים אינה מעוצבת כראוי (גם לא לעשות את זה בשבילי). כל עזרה היא ךיתורעה. tmockingbird |
|
| |||
| |||
| האם ניסית הפצה חי כדי לראות אם אתה נתקל באותו? PCLinuxOS היא רחוקה את `הקלה להתקנה, thoght OpenSUSE הוא לא הרחק מאחור. אתה יכול גם לנסות את החבילה באמצעות מנהל לחפש כל אלחוטית WiFi או חבילות ולהתקין אותם. כמו כן נקבע כי כל חבילת קושחה. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| אין אפשרות להתחבר לאינטרנט ב-Vista, Ubuntu בסדר | darshpreet | רישות, מודמים & VoIP | 0 | 7 יוני 2009 04:35 |
| Ubuntu Linux. המון בעיות ועליו | ashaiba | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 5 | 4th מאי 2009 22:57 |
| לינוקס Ubuntu בעיות | ashaiba | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 10 | 3rd אפריל 2008 10:34 |
| Ubuntu - חיבור לאינטרנט כל הזמן יורד! | Jonathon28 | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 1 | -17 דצמבר 2007 18:29 |
| אינטרנט אלחוטי ב-Ubuntu, כרטיס הכי טוב? | Neodude112320 | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 4 | 11th דצמבר 2007 16:41 |
| שרשרת כלים | |
| |