![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Šiandien parsisiųsti Ubuntu 7.10 (x86 versija) savo kompiuteryje, ir aš jį įdiegtų. Viskas atrodo tikrai graži ir, atrodo, kad dirba, išskyrus vieną, ką aš naudoju labiausiai: internet. Aš naudoju išorinį adapterį su Linksys maršrutizatorių, tai kartu dirbo tik bauda, kai aš vis dar turėjo XP Pro, įrengti ant mano darbastalio. Interneto vadybininkas Ubuntu veikia rasti tinklo, bet atrodo, kad ji negali prie jo prisijungti. Aš Įrašytas WEP raktas (bandė 3 kartus ir taip .. Aš naudoju teisingas kodas), bet niekas darbų. Vienintelis dalykas man yra puslapių, kurie tiesiog ne apkrovos, bet ne man "Mozilla Firefox" negali rodyti tinklalapio "klaidą, bet .. todėl manau, kad tai geras dalykas? Aš iš Ekrano Daiktai aš CMD kai aš įvedėte ifconfig, bet aš negaliu įdėti juos į savo USB diską, nes failų sistema nėra tinkamai suformatuotas pora (taip pat ir tai ne man). Any help is appreciated. tmockingbird |
|
| |||
| |||
| Ar bandėte gyventi paskirstymo pamatyti jeigu jaučiate tą patį? PCLinuxOS yra pati "lengviausia įdiegti, thoght OpenSUSE yra gerokai atsilieka. Taip pat galite pabandyti naudoti vadybininkas paketų ieškoti bet WiFi arba bevielis paketus ir juos įdiegti. Taip pat bet koks paketas, kuris suteikia firmware. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Nepavyko prisijungti prie interneto Vista, Ubuntu yra gerai | darshpreet | Networking, Modems & VoIP | 0 | 7 birželis 2009 04:35 |
| Linux Ubuntu. apkrovų problemas ir poreikius | ashaiba | Linux & Alternative OS | 5 | 4 gegužė 2009 22:57 |
| Linux Ubuntu problemos | ashaiba | Linux & Alternative OS | 10 | 3 balandis 2008 10:34 |
| Ubuntu - internetas nuleisti nuolat! | Jonathon28 | Linux & Alternative OS | 1 | 17 gruodis 2007 18:29 |
| Bevielis internetas ubuntu, geriausia kortele? | Neodude112320 | Linux & Alternative OS | 4 | 11 gruodis 2007 16:41 |
| Temos įrankiai | |
| |