![]() |
|
| |||
| |||
| Šodien es lejupielādēt Ubuntu 7.10 (x86 versija) par manu desktop, un es uzstādītas tā. Viss izskatās tiešām jauks un šķiet, iespējams, strādāja, izņemot vienu no lietām, es izmantoju visvairāk: internetā. Es izmantoju ārējo adapteri ar Linksys router, šī kombinācija strādā tikai naudas sodu, kad man vēl bija XP Pro instal manu desktop. Interneta pārvaldītāja Ubuntu nav atrast tīklā, bet šķiet, tāpat kā tā nevar izveidot savienojumu ar to. Esmu ievietota WEP atslēga (mēģināju 3 reizes un jā .. es lietoju pareizo kodu), bet nekas darbi. Vienīgais, kas man ir lapas, kuras vienkārši nav slodzes, bet tas nedod man "Mozilla Firefox nevar parādīt lapas" kļūdu, vai nu .. tāpēc es domāju, ka ir laba lieta? Es pāris ekrānšāviņi stuff I got CMD kad es ierakstījāt ifconfig, bet es nevaru viņus par manu USB DRIVE jo failu sistēma nav formatēts pareizi (arī nebūs darīt to man). Any help is appreciated. tmockingbird |
|
| |||
| |||
| Vai esat mēģinājuši dzīvot izplatīšanas lai redzētu, vai Jums ir vienādi? PCLinuxOS ir daudz "visvieglāk uzstādīt, thoght OpenSUSE nav tālu atpaliek. Jūs varētu arī mēģināt izmantot paketes vadītājs, meklēt jebkurā WiFi vai bezvadu paketes un instalē tos. Arī jebkuru paketi, kas nodrošina firmware. |