![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Dziś mogę pobrać Ubuntu 7,10 (wersja x86) na pulpicie, a ja go zainstalowanego. Wszystko wygląda naprawdę ładne i wydaje się być wyjątkiem pracujących dla jednej z rzeczy mogę używać najbardziej: internet. Używać zewnętrznego adaptera z routerem Linksys, taka kombinacja pracował dobrze, gdy wciąż XP Pro zainstalowany na pulpicie. Internet Manager w Ubuntu nie znajdziesz w sieci, ale to wydaje się nie może połączyć się z nim. I've dodała klucza WEP (próbowałem 3 razy i tak .. Jestem przy użyciu prawidłowego kodu), ale nic nie działa. The only thing I get to strony, które nie tylko obciążenie, ale nie daje mi "Mozilla Firefox nie może wyświetlić strony internetowej" błąd albo .. so I guess that's a good thing? Zrobiłem kilka screenów z rzeczy mam w CMD kiedy wpisał w ifconfig, ale nie mogę ich umieścić na moim dysku USB, ponieważ system plików nie jest sformatowany (również nie będzie to dla mnie). Any help is appreciated. tmockingbird |
|
| |||
| |||
| Czy próbowali żywej dystrybucji, aby sprawdzić, czy doświadczenie to samo? PCLinuxOS jest zdecydowanie "najłatwiejsze do zainstalowania, thoght OpenSUSE nie jest daleko w tyle. Można też spróbować za pomocą menadżera pakietów do poszukiwania wszelkich WiFi lub bezprzewodowej pakiety i zainstalować je. Także zapewnia, że pakiet oprogramowania. |
![]() |
|
| Zakładki |