![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dnes som stiahnuty Ubuntu 7.10 (x86 verziu) na môj počítač, a já ho nainštalovaný. Všetko vyzerá naozaj pekne a zdá sa, s výnimkou pre jednu z tých vecí používam najviac: internet. I použitie externého adaptéra s routerem Linksys, táto kombinácia pracovala dobre, keď som ešte mal XP Pro inštalované na mojom počítači. Internet manažér pre Ubuntu sa nájsť sieť, ale zdá sa, ako že sa nemôže pripojiť k nej. Som vložil WEP kľúč (vyskúšali 3 krát a áno .. já používate správny kód), ale nič diel. Jediná vec, čo som si stránky, ktoré sa jednoducho nenačítavajú, ale nedáva mi "Mozilla Firefox nemôže zobraziť webovú stránku" chyba buď .. takže si myslím, že to je dobrá vec? Urobil som pár screenshotov z vecí mám v CMD keď som napísaný v ifconfig, ale nemôžem dať je na môj USB disk, pretože systém súborov nie je správne naformátovaný (tiež nebude to pre mňa). Akákoľvek pomoc je oceňovaná. tmockingbird |
|
| |||
| |||
| Skúšali ste živej distribúcie s cieľom zistiť, či u vás rovnaké? PCLinuxOS je zďaleka "najľahšie inštaláciu, thoght openSUSE nie je ďaleko pozadu. Môžete tiež skúsiť pomocou správcu balíčkov pre hľadanie akejkoľvek WiFi alebo bezdrôtové balíky a instalovat je. Tiež balík, ktorý poskytuje firmware. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Nedá sa pripojiť k internetu v Vista, Ubuntu je v poriadku | darshpreet | Siete, Modemy & VoIP | 0 | 7. júna 2009 04:35 |
| Linux Ubuntu. veľa problémov a potrieb | ashaiba | Linux & Alternatívne OS | 5 | 4. mája 2009 22:57 |
| Linux Ubuntu problémy | ashaiba | Linux & Alternatívne OS | 10 | 3. apríl 2008 10:34 |
| Ubuntu - pripojenie k internetu kvapkadlová neustále! | Jonathon28 | Linux & Alternatívne OS | 1 | 17. decembra 2007 18:29 |
| Bezdrôtový internet v ubuntu, najlepšie karta? | Neodude112320 | Linux & Alternatívne OS | 4 | 11. decembra 2007 16:41 |
| Thread Tools | |
| |