![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Данас сам преузели Убунту 7,10 (кс86 верзије) за мој десктоп, а ја га инсталира. Све изгледа јако лепо и изгледа као да се раде осим једне од ствари које највише користите: интернет. Ли користити спољни адаптер са Линксыс рутери, ова комбинација је радила сасвим у реду кад сам још имао КСП Про инсталиран на мој радна површина. Интернет манагер Убунту се наћи на мрежи, али се чини као да се не могу повезати на Интернет. И'ве уметнули УЕП кључ (покушао 3 пута и да .. ја сам помоћу исправан број), али ништа не ради. Једини ствар ЈА добити један страница која не само оптерећење, али не дај ми "Мозилла Фирефокс не може приказати уеб-страницу" грешка или .. па мислим да је то добра ствар? Сам направио пар сцреенсхот-у ствари сам се кад сам у цмд куцаног у ифцонфиг, али не могу да их на мој усб возити јер је датотека систем није правилно форматиране (такође не може да учини то за мене). Било каква помоћ је добродошла. тмоцкингбирд |
|
| |||
| |||
| Јесте ли покушао уживо дистрибуцију да ли исто искуство? ПЦЛинуксОС је далеко `Најлакши за инсталирање, тхогхт ОпенСУСЕ није далеко иза. Можете пробати помоћу пацкаге манагер за тражење било које или УиФи бежичне пакета и инсталирате их. Исто тако било који пакет који пружа фирмвер. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Не можете повезати на интернет у Виста, Убунту је у реду | дарсхпреет | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 0 | 7. јуна 2009 04:35 |
| Линукс Убунту. хрпе проблема и потреба | асхаиба | Линукс ОС и алтернативна | 5 | 4 мај 2009 22:57 |
| Линукс Убунту проблем | асхаиба | Линукс ОС и алтернативна | 10 | 3 април 2008 10:34 |
| Убунту - Интернет веза стално падају! | Јонатхон28 | Линукс ОС и алтернативна | 1 | 17 децембар 2007 18:29 |
| Бежични интернет у убунту, најбољи картицу? | Неодуде112320 | Линукс ОС и алтернативна | 4 | 11 децембар 2007 16:41 |
| Тхреад Тоолс | |
| |