az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Linux ve Alternatif işletim sistemi

Register

Ubuntu İnternet sorunları.

Reply

Konu Araçları
Old 10 Kasım 2007, 14:18
Üye Grubu

Default Ubuntu İnternet sorunları.

Bugün Ubuntu 7,10 benim masaüstü için (x86 sürümü) indirilen ve onu kurdum. Herşey çok güzel görünüyor ve benim gibi en İnternet kullanımı şeyler dışında çalışıyor gibi.

Bir Linksys Router ile, bu arada sadece ben hala XP Pro masaüstü yüklü olduğunu iyi çalıştı harici bir adaptör kullanın. Ubuntu ağ bulmak yapar üzerindeki İnternet yöneticisi, ancak bu gibi bağlanacak gibi görünüyor. I (denedim WEP anahtarı takılı sonra 3 kez ve evet .. I) fakat eserlerini doğru kodu kullanıyorum. Ben aldıkları tek şey bu sadece yükleyemedik sayfaları, ama bana "Mozilla Firefox ya .. web sayfasını" hata görüntüleyemez vermez böylece iyi bir şey tahmin?

Ben CMD zaman ben ifconfig yılında yazmış var, ancak dosya sistemi düzgün biçimlendirilmemiş Ben USB sürücüsünde konulmaları edemiyoruz şeyler ekran görüntülerini bir çift yapılan (Ayrıca benim için) yapmayacağım.

Any help is appreciated.

tmockingbird
Old 12 Kasım 2007, 12:47
Bağış Grubu

Default Ubuntu İnternet sorunları.

Eğer aynı deneyimi görmek için canlı bir dağıtım denediniz mi? PCLinuxOS en kolay `uzak tarafından kurmaktır, thoght OpenSUSE uzak arkasında.

Ayrıca, herhangi bir WiFi ya da kablosuz paketleri ve yüklemek aramak için paket yöneticisi kullanarak deneyebilirsiniz. Ayrıca herhangi bir paketi bellenim sağlar.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından