![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Сьогодні я скачав Ubuntu 7.10 (x86 версії) на моєму робочому столі, і я встановив його. Все виглядає дуже приємно і, схоже, працює, за винятком однієї речі я використовую сам: Internet. Я використовую зовнішнього адаптера за допомогою маршрутизатора Linksys, ця комбінація працювала нормально, коли я ще був XP Pro встановлений на моєму робочому столі. Інтернет-менеджер по Ubuntu чи можна знайти в мережі, але здається, що він не може підключитися до нього. Я вставив ключ WEP (пробував 3 рази і да .. я використовую правильний код), але нічого не працює. Єдине, що я отримаю це сторінки, які просто не завантажується, але це не дає мені "Mozilla Firefox не може відобразити сторінку" помилка або .. тому я думаю, що це добре? Я зробив пару скріншотів речі я отримала в УМК, коли я набрав у Ifconfig, але я не можу поставити їх на мій USB Drive, тому що файлова система не відформатована належним чином (теж не зробить це за мене). Ми раді кожному допомогти. tmockingbird |
|
| |||
| |||
| Ви пробували жити, щоб побачити розподіл, якщо ви відчуваєте те ж саме? PCLinuxOS є самою `простим в установці, thoght OpenSUSE не далеко позаду. Ви також можете спробувати використовувати менеджер пакетів для пошуку будь-якого бездротового WiFi або пакети, і встановити їх. Крім того, будь-який пакет, який надає прошивки. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Не вдалося підключитися до інтернету в Vista, Ubuntu відмінно | darshpreet | Мережа, Модеми & VoIP | 0 | 7 червня 2009 04:35 |
| Linux Ubuntu. навантажень проблем і потреб | ashaiba | Linux & альтернативних ОС | 5 | 4 травня 2009 22:57 |
| Linux Ubuntu проблем | ashaiba | Linux & альтернативних ОС | 10 | 3 квітня 2008 10:34 |
| Ubuntu - Підключення до Інтернету Видалення постійно! | Jonathon28 | Linux & альтернативних ОС | 1 | 17 грудня 2007 18:29 |
| Бездротовий інтернет в Ubuntu, кращі карти? | Neodude112320 | Linux & альтернативних ОС | 4 | 11 грудня 2007 16:41 |
| Різьба Інструменти | |
| |