![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj já mám na DVD verzi KNOPPIX-li se snažím boot KNOPPIX vše dělá se na PC bude stále zavést do systému Windows Vista (z HDD). Jsem se snažil změnit spouštění procesů, takže by se hledat nějaké soubory na disku první, ale stále boty fromt on HDD přes to. I've kontroluje malware (nic nalezeno) a všechny mé komponenty jsou plně funkční. Co se děje. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Budou ostatní počítače boot z CD?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Možná, že CD nebylo správné vyhořel, takže je přeskočte.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Boot-Up Problem - Windows XP Home nebo Windows XP Media Edition nerozpoznává Zavádecí | elanorbreton | Operační systémy Windows | 3 | 2.října 2009 15:10 |
| Gateway naběhnout problém - č. TPM nebo TPM má problém | rajank | Notebooky, Mobily a PDA | 0 | 17. června 2009 22:35 |
| KNOPPIX nebo UBCD pro Obnovení systému? | Quinton | Obecné Software Chat | 0 | 29. květen 2009 13:52 |
| Linux KNOPPIX otázku? | Josh D | Linux & Alternativní OS | 2 | 24. listopadu 2008 03:55 |
| Snažím se běžet KNOPPIX na mém starém počítači XP | LinuxBound | Linux & Alternativní OS | 1 | 22. listopad 2008 04:48 |
| Thread Nástroje | |
| |