![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj já mám na DVD verziu Knoppix-li sa snažím boot Knoppix všetko robí sa na PC bude stále zaviesť do systému Windows Vista (z HDD). Som sa snažil zmeniť spúšťanie procesov, takže by sa hľadať nejaké súbory na disku prvý, ale stále topánky fromt on HDD cez to. I've kontroluje malware (nič nájdených) a všetky moje komponenty sú plne funkčné. Čo sa deje. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Budú ostatné počítače boot z CD?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Možno, že CD nebolo správne vyhořel, takže je preskočte.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Boot-Up Problem - Windows XP Home alebo Windows XP Media Edition nerozoznáva Zavádzacia | elanorbreton | Operačné systémy Windows | 3 | 2.října 2009 15:10 |
| Gateway naběhnout problém - č TPM alebo TPM má problém | rajank | Notebooky, Mobily a PDA | 0 | 17. júna 2009 22:35 |
| Knoppix alebo UBCD pre Obnovovanie systému? | Quinton | Všeobecné Software Chat | 0 | 29. máj 2009 13:52 |
| Linux Knoppix otázku? | Josh D | Linux & Alternatívne OS | 2 | 24. novembra 2008 03:55 |
| Snažím sa bežať Knoppix na mojom starom počítači XP | LinuxBound | Linux & Alternatívne OS | 1 | 22. november 2008 04:48 |
| Thread Tools | |
| |