![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт У мене є DVD версія на Knoppix, коли я намагаюся завантажити Knoppix все це робить комп'ютер буде все одно зможете завантажитися в Windows Vista (з HDD). Я намагався змінити завантаження таким чином він буде шукати будь-які файли в дисковод перший, але все одно він чобіт виправдання жорсткого диска, незважаючи на це. Я перевірив на наявність шкідливого ПЗ (не знайдено), і всі мої компонентами є повноцінними. Що з тобою. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чи буде другий завантаження комп'ютера з компакт-диска?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Може бути, компакт-диск не був спалений правильно так що не пропущені.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Boot-Up проблема - Windows XP Home або XP Media Edition не завантажується | elanorbreton | Операційні системи Windows | 3 | 2 жовтня 2009 15:10 |
| Шлюз завантаження проблема - не TPM або TPM має проблема | rajank | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 0 | 17 червня 2009 22:35 |
| Knoppix або UBCD для відновлення системи? | Quinton | General Software чат | 0 | 29 травня 2009 13:52 |
| Linux Knoppix питання? | Джош D | Linux & альтернативних ОС | 2 | 24 листопада 2008 03:55 |
| Спроба запустити Knoppix на мій старий комп'ютер XP | LinuxBound | Linux & альтернативних ОС | 1 | 22 листопада 2008 04:48 |
| Різьба Інструменти | |
| |