![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз инсталирани Kubuntu 6,06 без никакви проблеми. Бях в състояние да се свърже с интернет и изтегляне на изображения др, но не мога да инсталирате нищо. Опитах се да инсталирате Firefox, но не отида. Аз инсталирани Kubuntu, от същия диск, преди това на друг компютър и той работи добре. Винаги, когато съм изтеглени на десктопа имам възможността да инсталирате. Това не се случи със сегашната инсталация. Аз все още може да имате по-ранното съоръжение, което може да проверите срещу това. Някакви идеи какъв е проблемът? Едно нещо, което ще рече за Linux, Това е чудесно за дънни платки, когато водачите не са достъпни. Просто инсталирайте и всичко works.On старата компютърна Мислех, че звука е мъртъв, но той е работил с Kubuntu.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Том Тигър няма да има отговор за теб по този Мак, това е факт.
| |||
| |||
| Wolfey го изплаши на Тигър? Той не е тук от време на време. |
|
| |||
| |||
| Да знам, това е доста странно човече. Не мога да разбера какво се е случило с него, а не аз не го плашат LOL. |
|
| |||
| |||
| Надявам се той е добър. Това е начинът, по който с форуми (fori), ако някой просто изчезва няколко знаем защо. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Опитах Ubuntu в събота и въпреки че беше доста основни, интерфейса напомня ми за Windows 3.1, не е моята чаша чай изобщо.
| |||
| |||
| Аз сте опитвали да тече Linux да не се Дейв, но той не във всяка форма и вид наподобяват 3,1 половинка. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Мисля, че зависи коя версия опит, някои са панталоните ИМО. |
|
| |||
| |||
| Много вярно и GUI не е толкова "полиран?" като Windows. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Случайно прецака нещо в Kubuntu | Черна магия | Linux & Алтернативни OS | 1 | 18 май 2009 г. 18:38 |
| Loaded Kubuntu върху външен твърд диск, и сега тя не работи | PyroTails | Linux & Алтернативни OS | 0 | 1-во април 2009 09:29 |
| Отстраняване компилатори тогава Деинсталиране Kubuntu да се върна към Vista? | Hybr! Г | Linux & Алтернативни OS | 17 | 30 януари 2009 година 17:57 |
| Инсталиране на Kubuntu wubi? | Krishneel S | Linux & Алтернативни OS | 2 | 30 януари 2009 година 15:12 |
| Деинсталиране на програма за Kubuntu Linux? | pocketos13 | Linux & Алтернативни OS | 0 | 25 ноември 2008 07:57 |
| Нишка Инструменти | |
| |