![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Instaloval jsem Kubuntu 6.06 bez problémů. Byl jsem schopen se připojit k internetu a stahovat obrázky atd., ale nemůžu nic instalovat. Snažil jsem se instalovat Firefox ale nejde to. Nainstaloval jsem Kubuntu, ze stejného disku, dříve na jiném počítači, a fungovalo to v pohodě. Kdykoliv jsem stáhli na plochu mám možnost nainstalovat. Se tak nestane se stávající instalace. I přesto mohou mít starší instalace, které mohu kontrolovat proti tomuto. Jakékoliv nápady, co je za problém? Jedna věc Dím pro Linux, je to skvělé pro základní desky, kde se řidiči nejsou k dispozici. Stačí nainstalovat a vše works.On starý počítač Myslel jsem, že zvuk byl pryč, ale pracoval s Kubuntu.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tom Tiger bude mít odpověď pro vás na tento Mac, je to fakt.
| |||
| |||
| Wolfey jste se vyděsit Tiger? On nebyl v tu chvíli. |
|
| |||
| |||
| Jo já vím, je to spíše mate odd. Nemohu pochopit, co se stalo jemu, ani jsem se vystrašit ho lol. |
|
| |||
| |||
| Doufám, že to je OK. To je způsob, jakým se fóra (fori), pokud někdo prostě zmizí málo vědí proč. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zkoušel jsem ubuntu na víkend, a když to bylo docela jednoduché, rozhraní připomněl mě o Windows 3.1, není můj šálek čaje vůbec.
| |||
| |||
| Jsem se snažil běžet Linux bezvýsledně, ale Dave není v jakékoli podobě nebo formě podobat 3,1 mate. |
|
| |||
| |||
| Citace:
Myslím, že záleží, jakou verzi pokusu, některé jsou kalhoty IMO. |
|
| |||
| |||
| Velmi pravdivé a gui není tak "leštěný?" ve Windows. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Neplánovaně našroubovány něco v Kubuntu | Black Magic | Linux & Alternativní OS | 1 | 18. května 2009 18:38 |
| Nabito Kubuntu na externí pevný disk, a teď nepracuje | PyroTails | Linux & Alternativní OS | 0 | 1. Duben 2009 09:29 |
| Odstranění Grub Odinstalace Kubuntu pak se vrátit na Vista? | Hybr! D | Linux & Alternativní OS | 17 | 30. ledna 2009 17:57 |
| Instalace Kubuntu na wubi? | Krishneel S | Linux & Alternativní OS | 2 | 30. ledna 2009 15:12 |
| Odinstalování programu na Kubuntu Linux? | pocketos13 | Linux & Alternativní OS | 0 | 25. listopadu 2008 07:57 |
| Thread Nástroje | |
| |