![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εγκατέστησα kubuntu 6,06 ΧΩΡΙΣ κανένα πρόβλημα. Ήμουν σε θέση να συνδεθούν με το διαδίκτυο και να κατεβάσετε τις εικόνες, κ.λπ., αλλά δεν μπορώ να εγκαταστήσετε τίποτα. Προσπάθησα την εγκατάσταση του Firefox, αλλά δεν περνάει. Εγκατέστησα kubuntu, από τον ίδιο δίσκο, στο παρελθόν σε κάποιον άλλο υπολογιστή και αυτό λειτούργησε καλά. Όποτε μου κατεβάσει στην επιφάνεια εργασίας έχω τη δυνατότητα να εγκαταστήσετε. Αυτό δεν συμβαίνει με την τρέχουσα εγκατάσταση. Ι μπορεί να έχουν ακόμη την προηγούμενη εγκατάσταση την οποία μπορούν να ελέγχουν κατά τη συγκεκριμένη. Κάθε ιδέες ποιο είναι το πρόβλημα; Ένα πράγμα θα πω για Linux, είναι μεγάλη για μητρικές κάρτες, όπου οι οδηγοί δεν είναι διαθέσιμα. Απλά εγκαταστήστε και τα πάντα works.On τον παλιό υπολογιστή Νόμιζα ότι ο ήχος είχε φύγει, αλλά λειτούργησε με kubuntu.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tom Τίγρης θα πρέπει να σας δώσει μια απάντηση σε αυτό το Mac, αυτό είναι ένα γεγονός.
| |||
| |||
| Wolfey Εσύ τρομάζεις το Tiger; Αυτός δεν έχει εδώ σε λίγο. |
|
| |||
| |||
| Ναι το ξέρω, είναι κάπως περίεργη mate. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συνέβη σε αυτόν, και δεν έκανα και δεν φοβίζει τον lol. |
|
| |||
| |||
| Η ελπίδα είναι ΟΚ. Αυτός είναι ο τρόπος με φόρα (fori) αν κάποιος απλά εξαφανίζεται λίγα γνωρίζουμε γιατί. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Προσπάθησα ubuntu το Σαββατοκύριακο και αν και ήταν πολύ βασική, μου θύμισε τη διασύνδεση των Windows 3.1, δεν μου φλιτζάνι τσάι σε όλα.
| |||
| |||
| Έχω προσπαθήσει να τρέχει σε Linux, αλλά δεν μπορεί Dave δεν σε οποιοδήποτε σχήμα ή μορφή μοιάζουν 3,1 mate. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Νομίζω ότι αυτό εξαρτάται από το τι μορφή θα προσπαθήσουμε, είναι κάποιες παντελόνι ΙΜΟ. |
|
| |||
| |||
| Πολύ αληθινό και το GUI δεν είναι τόσο "στιλβωμένη;" όπως τα Windows. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Κατά λάθος βιδωτούς Κάτι Μέχρι το kubuntu | Black Magic | Linux & Εναλλακτικές OS | 1 | 18 Μαΐου 2009 18:38 |
| Έμφορτα kubuntu σε External Hard Drive, και τώρα δεν λειτουργεί | PyroTails | Linux & Εναλλακτικές OS | 0 | 1 Απρ 2009 09:29 |
| Αφαίρεση Grub τότε Απεγκαταστήστε kubuntu για να επιστρέψετε στο Vista; | Hybr! Δ | Linux & Εναλλακτικές OS | 17 | 30 Ιαν 2009 17:57 |
| Εγκατάσταση kubuntu για wubi; | Krishneel S | Linux & Εναλλακτικές OS | 2 | 30 Ιαν 2009 15:12 |
| Απεγκατάσταση ενός προγράμματος για kubuntu Linux; | pocketos13 | Linux & Εναλλακτικές OS | 0 | 25 Νοε 2008 07:57 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |