![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| JA instaliran Kubuntu 6,06 bez ikakvih problema. Sam bio u mogućnosti za spajanje na Internet i preuzeti slike itd. ali ne mogu instalirati ništa. JA pokušao instalacijom Firefox, ali ne ide. JA instaliran Kubuntu, iz istog diska na drugo računalo i Internet izrađen prekid. Kad god sam učitati na desktopu imam opciju za instalaciju. Ovo se ne događa sa sadašnjom instalacije. JA svibanj pa ipak imati što sam ranije instalacije možete provjeriti na ovoj. Bilo koji ideja što je problem? Jedna stvar ću reći za Linux, Ona je izvrsna za Matične ploče gdje se vozači nisu dostupne. Dovoljno je instalirati i sve works.On starom računalu mislio sam zvuk je nestalo, ali je radio sa Kubuntu.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tom Tiger imat će za vas odgovor na ovo Mac, to je činjenica.
| |||
| |||
| Wolfey ste panika je Tiger? On nije ovdje, u neko vrijeme. |
|
| |||
| |||
| Da znam, to je prilično neparan drugarica. Ne mogu shvatiti što se dogodilo s njim, i ne nisam ga prestrašiti lol. |
|
| |||
| |||
| Nadam se da je u redu. To je način s forumima (fori) ako netko jednostavno nestaje nekoliko znaju zašto. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokušao sam ubuntu na vikend i mada to je bio ljepušan osnovni, interface podsjetio me Windows 3.1, nije moj cup of tea at all.
| |||
| |||
| Ive 'pokušao to trčanje Linux na raspolaganju, ali ne Dave to ne u bilo kojem obliku ili formi nalikuju 3,1 drugarica. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Mislim da to ovisi što ste verzija probati, neki su hlače IMO. |
|
| |||
| |||
| Vrlo istinit i GUI nije kao "polirati?" kao i za Windows. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Nešto pijan slučajno Gore u Kubuntu | Black Magic | Linux OS i alternativna | 1 | 18. svibnja 2009 18:38 |
| Loaded Kubuntu na vanjski hard disk, te da ne radi | PyroTails | Linux OS i alternativna | 0 | 1. travanj 2009 09:29 |
| Uklanjanje siromašni zatim Uninstall Kubuntu da se vrati Vista? | Hybr! D | Linux OS i alternativna | 17 | 30 siječanj 2009 17:57 |
| Instalacija Kubuntu na wubi? | Krishneel S | Linux OS i alternativna | 2 | 30 siječanj 2009 15:12 |
| Uklanjanje programa na Kubuntu Linux? | pocketos13 | Linux OS i alternativna | 0 | 25. studeni 2008 07:57 |
| Thread Tools | |
| |