![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Telepítettem Kubuntu 6,06 probléma nélkül. Voltam képes kapcsolódni az internethez, és töltse le a képeket, stb, de nem tudom telepíteni semmit. Próbáltam telepítése Firefox, de nem megy. Telepítettem Kubuntu, az ugyanarra a lemezre, korábban egy másik számítógépen, és ez munkás finom. Amikor csak le az asztalra Megvan a lehetőség, hogy telepítés. Ez nem történhet meg a jelenlegi telepítést. Talán még a korábbi létesítmény tudom ellenőrizni ellen ez. Van ötleted, mi a probléma? Egy dolgot fogok mondani a Linux, remek az alaplapok, ha a vezetők nem állnak rendelkezésre. Csak telepíteni és mindent works.On a régi számítógépet Azt hittem, hogy a hang elment, de a Kubuntu dolgozott.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tom Tiger lesz a válasz az Ön számára ez egy Mac, ez tény.
| |||
| |||
| Wolfey ugye pánik a tigris? Ő nem volt itt egy ideig. |
|
| |||
| |||
| Persze tudom, ez meglehetősen furcsa haver. Nem értem, mi történt vele, és én nem őt megijeszteni lol. |
|
| |||
| |||
| Remény van az OK gombra. Így a fórumok (fori), ha valaki eltűnik, csak kevesen tudják, miért. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Próbáltam Ubuntu a hétvégén és bár elég alap, a felület emlékeztetett a Windows 3.1, nem az én csésze tea at all.
| |||
| |||
| Megpróbáltam futtatni Linux mindhiába, de Dave nem semmilyen formában vagy hasonlítanak 3,1 haver. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Azt hiszem, ez attól függ, milyen verzió megpróbál néhány olyan pants IMO. |
|
| |||
| |||
| Nagyon igaz, és a GUI-t nem a "fényezett? a Windows. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Véletlenül screwed valamit a Kubuntu | Black Magic | Linux és OS Alternatív | 1 | 18. május 2009 18:38 |
| Loaded Kubuntu External Hard Drive-ra, és most nem megy | PyroTails | Linux és OS Alternatív | 0 | 1. április 2009 09:29 |
| Grub eltávolítása, majd az Eltávolítás Kubuntu hogy vissza tudjanak menni a Vista? | Hybr! D | Linux és OS Alternatív | 17 | 30. január 2009 17:57 |
| Telepítse a Kubuntu wubi? | Krishneel S | Linux és OS Alternatív | 2 | 30. január 2009 15:12 |
| Eltávolítása egy program a Kubuntu Linux? | pocketos13 | Linux és OS Alternatív | 0 | 25. november 2008 07:57 |
| Téma eszközök | |
| |