![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| התקנתי Kubuntu 6.06 ללא בעיות. הייתי יכול להתחבר לאינטרנט ולהוריד תמונות וכו 'אבל אני לא יכול להתקין שום דבר. ניסיתי להתקין את Firefox, אבל אין מה לעשות. התקנתי Kubuntu, מאותו דיסק, בעבר על מחשב אחר, וזה עובד מצוין. בכל פעם אני הורדתי לשולחן העבודה יש לי את האפשרות להתקין. זה לא קורה עם ההתקנה הנוכחית. אני אולי עדיין יש את התקנה קודמת שאותה אני יכול לבדוק את זה נגד אחת. יש לך רעיונות מה הבעיה? דבר אחד אני יגיד על לינוקס, זה נהדר עבור motherboards בהם נהגים אינם זמינים. כל שעליך לעשות הוא להתקין והכל works.On את המחשב הישן חשבתי קולות נעלם, אבל זה עבד עם Kubuntu.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| טום טייגר תהיה תשובה עבורך על זה מאק, זה עובדה.
| |||
| |||
| האם Wolfey להפחיד את טייגר? הוא לא היה כאן הרבה זמן. |
|
| |||
| |||
| כן אני יודע, זה מוזר, אלא חבר. אני לא יכול להבין מה קרה לו, ולא, אני לא להפחיד אותו LOL. |
|
| |||
| |||
| אני מקווה שהוא בסדר. זוהי הדרך עם הפורומים (fori) אם מישהו יודע כמה בדיוק למה נעלמת. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ניסיתי בסוף השבוע ב Ubuntu ו למרות שהוא היה די בסיסית, הזכיר לי את הממשק של Windows 3.1, לא לטעמי בכלל.
| |||
| |||
| ניסיתי להפעיל לינוקס ללא הועיל דייב אבל הוא אינו בשום צורה או צורה דומה 3.1 חבר. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
אני חושב שזה תלוי איזה גירסה אתה מנסה, חלקם מכנסיים IMO. |
|
| |||
| |||
| נכון מאוד ואת GUI הוא לא כמו "משופשף?" כמו ב-Windows. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| משהו דפוק בטעות ב Kubuntu | הקסם השחור | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 1 | 18 מאי 2009 18:38 |
| טעון Kubuntu על גבי כונן קשיח חיצוני, ועכשיו זה לא פועל | PyroTails | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 0 | ב -1 לאפריל 2009 09:29 |
| מסיר מכן הסר את ההתקנה של GRUB Kubuntu לחזור Vista? | Hybr! ד | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 17 | עד ה -30 בחודש ינואר 2009 17:57 |
| התקנת Kubuntu על wubi? | Krishneel S | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 2 | עד ה -30 בחודש ינואר 2009 15:12 |
| הסרת תוכנית על Kubuntu Linux? | pocketos13 | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 0 | ה -25 בחודש נובמבר 2008 07:57 |
| שרשרת כלים | |
| |