![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Įdiegiau Kubuntu 6.06 be jokių problemų. Man pavyko prisijungti prie interneto ir atsisiųsti nuotraukas ir tt, bet aš negaliu nieko diegti. Bandžiau įdiegti Firefox, bet ne daugiau. Įdiegiau Kubuntu, iš to paties disko, anksčiau kitą kompiuterį ir jis dirbo puikiai. Kai aš siunčiama į darbalaukį gavau galimybe įdiegti. Tai negali atsitikti su dabartine instaliacija. Aš vis dar gali turėti anksčiau įrenginio dalis, kurioje galėčiau patikrinti prieš šį. Any ideas kur problema? Vienas dalykas, pasakysiu, Linux, It's great for motherboards kur vairuotojai nėra. Tiesiog įdiekite ir viskas works.On seno kompiuterio maniau garso išnyko, bet ji dirbo kartu su Kubuntu.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tomas Tigras turės atsakyti jums į šį vieną Mac, tai faktas.
| |||
| |||
| Wolfey Jūs panika Tiger? Jis nebuvo čia ilgai. |
|
| |||
| |||
| Yeah I know, tai gana keistai mate. Aš negaliu suprasti, kas atsitiko su juo, ir ne aš neišgąsdino jam Lol. |
|
| |||
| |||
| Viltis jis yra OK. Tai su forumais (fori) jei kas nors tiesiog dingsta mažai kas žino, kodėl taip. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš bandžiau Ubuntu savaitgaliais ir nors jis buvo gana pagrindinis, sąsaja priminė man Windows 3.1, ne mano puodelis arbatos ne visi.
| |||
| |||
| Bandžiau paleisti Linux be jokios naudos, bet Dave ji nėra jokia forma primena 3,1 mate. |
|
| |||
| |||
| Citata:
Manau, tai priklauso kokią versiją galite pabandyti, kai kurie pants IMO. |
|
| |||
| |||
| Labai teisinga ir GUI nėra kaip "poliruoti? kaip Windows. |