![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Instaloval som Kubuntu 6.06 bez problémov. Bol som schopný sa pripojiť na internet a sťahovať obrázky atď, ale nemôžem nič inštalovať. Snažil som sa nainštalovať Firefox ale nejde to. Nainstaloval som Kubuntu, z rovnakého disku, predtým na inom počítači, a fungovalo to v pohodě. Kedykoľvek som prevzali na plochu mám možnosť nainštalovať. Sa tak nestane sa existujúcej inštalácie. I napriek tomu môžu mať staršie inštalácie, ktoré môžem kontrolovať proti tomuto. Akékoľvek nápady, čo je za problém? Jedna vec Dim pre Linux, je to skvelé pre základné dosky, kde sa vodiči nie sú k dispozícii. Stačí nainštalovať a všetko works.On starý počítač Myslel som, že zvuk bol preč, ale pracoval s Kubuntu.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tom Tiger bude mať odpoveď pre vás na tento Mac, je to fakt.
| |||
| |||
| Wolfey ste sa vyděsit Tiger? On nebol v tej chvíli. |
|
| |||
| |||
| Jo já vím, je to skôr mate odd. Nemôžem pochopiť, čo sa stalo jemu, ani som sa vystrašiť ho lol. |
|
| |||
| |||
| Dúfam, že to je OK. To je spôsob, akým sa fóra (fori), ak niekto jednoducho zmiznú málo vedia prečo. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zkoušel jsem ubuntu na víkend, a keď to bolo pomerne jednoduché, rozhranie pripomenul ma o Windows 3.1, nie je môj šálka čaju vôbec.
| |||
| |||
| Som sa snažil bežať Linux bezvýsledne, ale Dave nie je v akejkoľvek podobe alebo forme podobat 3,1 mate. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Myslím, že záleží, akú verziu pokuse, niektoré sú nohavice IMO. |
|
| |||
| |||
| Veľmi pravdivé a gui nie je tak "leštený?" vo Windows. |