![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ЈА инсталиран Кубунту 6,06 без икаквих проблема. ЈА је у могућности за спајање на Интернет и преузети слике итд али не могу инсталирати ништа. ЈА суђен инсталацијом Фирефокс, али не иде. ЈА инсталиран Кубунту, из истог диска на друго рачунар и то израђен прекид. Кад год сам отпремите на десктопу имам опцију за инсталацију. Ово се не дешава са садашњом инсталације. ЈА мај па ипак имати што сам раније инсталације можете проверити на овој. Било који идеја шта је проблем? Једна ствар ћу рећи за Линукс, Она је изврсна за Матичне плоче где се возачи нису доступне. Довољно је инсталирати и све уоркс.Он старом рачунару мислио сам звук је нестало, али је радио са Кубунту.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Том Тигер имат ће за вас одговор на ово Мац, то је чињеница.
| |||
| |||
| Уолфеы сте паника је Тигер? Он није овде, у неко време. |
|
| |||
| |||
| Да знам, то је прилично непаран другарица. Не могу схватити шта се догодило са њим, и не нисам га престрашити лол. |
|
| |||
| |||
| Надам се да је у реду. То је начин са форумима (фори) ако неко једноставно нестаје неколико знају зашто. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Покушао сам убунту на викенд и мада то је био згодан основни, интерфаце подсјетио ме Уиндоус 3/1, није мој цуп оф теа ат алл.
| |||
| |||
| Иве 'суђен за трчање Линукс на располагању, али не Даве то не у било којем облику или форми личи 3,1 другарица. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Мислим да то зависи шта сте верзија пробати, неки су панталоне ИМО. |
|
| |||
| |||
| Врло истинит и ГУИ није као "полирати?" као и за Уиндоус. |