![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я встановив Kubuntu 6.06 без всяких проблем. Мені вдалося підключитися до Інтернету і завантажити зображення т.д., але я не можу нічого інсталювати. Після встановлення Firefox, але не йти. Я встановив Kubuntu, з того ж диска, який раніше на іншому комп'ютері, і вона працювала добре. Коли я завантажив на робочому столі я отримав можливість встановити. Це не станеться з нинішньою установці. Я, можливо, ще до установки оновлення, які я можу перевірити проти цього. Будь-які ідеї, в чому проблема? Одне я скажу для Linux, це здорово для материнських плат, де водії не є. Просто встановіть і все works.On старого комп'ютера я думала зник звук, але він працював з Kubuntu.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тому Tiger доведеться відповісти за вас у цьому, Mac, це факт.
| |||
| |||
| Wolfey ти налякати тигра? Він не був тут, в той час. |
|
| |||
| |||
| Так, я знаю, це досить дивно Mate. Я не можу зрозуміти, що сталося з ним, і не я його не налякала LOL. |
|
| |||
| |||
| Сподіваюся, що він в порядку. Ось як з форумами (фори), якщо хтось просто зникає, мало хто знає, чому. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я спробував Ubuntu на вихідних, і хоча вона була досить основних, інтерфейс нагадало мені про Windows 3.1, а не моя чашка чаю на всіх.
| |||
| |||
| Я пробував запускати Linux але безрезультатно, а Дейв вона ні в якій формі нагадують 3,1 Mate. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Я думаю, це залежить, яку версію ви спробуйте, деякі штани ІМВ. |
|
| |||
| |||
| Дуже вірно і GUI не як "полірованих"? як Windows. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Випадково Screwed щось в Kubuntu | Чорна магія | Linux & альтернативних ОС | 1 | 18 травня 2009 18:38 |
| Завантажено Kubuntu на зовнішній жорсткий диск, і зараз вона не робота | PyroTails | Linux & альтернативних ОС | 0 | 1 квітня 2009 09:29 |
| Видалення Grub потім видаліть Kubuntu, щоб повернутися в Vista? | Hybr! D | Linux & альтернативних ОС | 17 | 30 січня 2009 17:57 |
| Встановити Kubuntu на Wubi? | Krishneel S | Linux & альтернативних ОС | 2 | 30 січня 2009 15:12 |
| Видалення програми на Kubuntu Linux? | pocketos13 | Linux & альтернативних ОС | 0 | 25 листопада 2008 07:57 |
| Різьба Інструменти | |
| |