![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Хей, аз искам да се позабавляваме "с моите стари компютри harddisk Означава, че искате да заредите Linux OS и играят около върху нея Но имам нужда от помощ, за които Linux OS, че трябва да избира, Аз съм трябваше Ubuntu, която не изглежда да е, това, че трябва да използвате Аз reasonly изтеглили Mandriva. Бях в състояние да обувка от DVD И изглеждаше добре, но аз не можех да я инсталирате .. Както .. Кои Linux OS Мислите ли съвети ми да използвам? или които ще използвате самостоятелно, както и това, което е добро за него? Благодарности |
|
| |||
| |||
| http://damnsmalllinux.org/ е доста подредено Aners. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Как да изтегля проклетия малките Линукс? @ съществуват толкова много файлове isn't там просто ISO
| |||
| |||
| Имам афиш изтеглен от сайта Cew, това е до Admin да го Христос, това е тъжно. |
|
| |||
| |||
| можем да получим друга Linux OS, отколкото Damnsmall? Имам нужда от 64 битова версия, че на моя стар harddisk. |
|
| |||
| |||
| Ако просто искате да **** около Aners защо си притеснявана за някои затъмнявате 64bit версия? |
|
| |||
| |||
| 64-битовите версии не са най-добрият, просто отидете на 32 битова версия |
|
| |||
| |||
| Puppy Linux е малка и лесна. Сайтът дори има инструкции как да изтеглите и горят ISO. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| опитайте pclinuxos
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Здрасти! Искам Linux! Но ... Какво distro да отида? | Windwalker55 | Linux & Алтернативни OS | 1 | 3 юни 2009 19:00 |
| Има ли Linux Distro Това преподава Можете Linux | pest79456 | Linux & Алтернативни OS | 2 | 23rd Апр 2009 13:26 |
| Най-добрият Линукс? | canadarulz | Linux & Алтернативни OS | 7 | 20 май 2008 година 11:17 |
| Опитвате се да отидете на Linux | стъкленица | Linux & Алтернативни OS | 1 | 2-ро Фев 2008 03:31 |
| Помощ за Linux | Aners92 | Linux & Алтернативни OS | 3 | 30 януари 2008 год. 03:29 |
| Нишка Инструменти | |
| |