![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, chci se "mají pobavení" s mými starými počítači harddisk Prostředky Chci stáhnout Linux OS a hrát na něm kolem Ale potřebuju radu pro OS Linux, který bych si vybral, Já jsem měl Ubuntu, které se nezdálo být tak, aby byly na jedné jsem měla použít I reasonly staľené Mandriva. Byl jsem schopen startu z DVD a to vypadalo hezký, ale já jsem nebyl schopen nainstalovat .. Tak jako tak .. OS Linux, které si kluci mi poradit používat? nebo která se vám vaše vlastní použití, a co je dobré o tom? Díky |
|
| |||
| |||
| http://damnsmalllinux.org/ je pěkně uklizené Aners. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jak mám sakra stáhnout malý linux? @ existuje tolik souborů isnt tam jen iso
| |||
| |||
| I zaslali download stránky Cew, je to až na admin přenést ji Kristus je to smutné. |
|
| |||
| |||
| můžeme dostat Linux OS jiný než Damnsmall? Potřebuju 64 bitové verzi, že na mém starém disku. |
|
| |||
| |||
| Pokud chcete jen **** o Aners proč jsi obtěžoval o některých nejasných 64bit verze? |
|
| |||
| |||
| v 64 bitových verzích nejsou nejlepší, jen tak pro 32 bitové verze |
|
| |||
| |||
| Puppy Linux je malý a lehký. Na místě byl i návod, jak stáhnout a vypálit iso. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| zkuste pclinuxos
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nazdar! Chci Linux! Ale ... Co distrem získat? | Windwalker55 | Linux & Alternativní OS | 1 | 3. června 2009 19:00 |
| Existuje Linux distro To učí Nacházíte Linux | pest79456 | Linux & Alternativní OS | 2 | 23. dubna 2009 13:26 |
| Nejlepší Linux? | canadarulz | Linux & Alternativní OS | 7 | 20. května 2008 11:17 |
| Snažím se přejít na linux | kádinka | Linux & Alternativní OS | 1 | 2. února 2008 03:31 |
| Pomoc pro linux | Aners92 | Linux & Alternativní OS | 3 | 30. ledna 2008 03:29 |
| Thread Nástroje | |
| |