![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, θα ήθελα να "να διασκεδάσουμε" με το παλιό μου υπολογιστές harddisk Μέσα θέλω να κατεβάσετε ένα λειτουργικό σύστημα Linux και παίζουν κοντά σε αυτό Αλλά πρέπει κάποιες συμβουλές για το λειτουργικό σύστημα Linux το οποίο θα πρέπει να επιλέξει, Είμαι είχε Ubuntu, η οποία δεν φαίνεται να είναι, η μία θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει I reasonly τηλεφορτωθούν Mandriva. Ήμουν σε θέση να εκκινήσετε από το DVD και φαινόταν ωραίο, αλλά δεν ήμουν σε θέση να το εγκαταστήσει .. Anyways .. Ποια Linux OS κάνετε εσείς συμβουλή μου να χρησιμοποιήσω; ή που χρησιμοποιείτε τον εαυτό σας, και τι είναι καλό γι 'αυτό; Ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
| http://damnsmalllinux.org/ είναι αρκετά Aners tidy. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πώς κατεβάζω δεκάρα μικρές linux;; @ υπάρχουν πολλά αρχεία isn't εκεί μόνο ένα iso
| |||
| |||
| Έχω δημοσιεύσει τοποθεσία λήψης Cew, είναι προς τα κάτω στον admin να δώσετε, το Χριστό αυτό είναι λυπηρό. |
|
| |||
| |||
| μπορεί να έχουμε άλλο λειτουργικό σύστημα Linux από Damnsmall; Χρειάζομαι μια έκδοση 64 bit για να έχει παλιό μου harddisk. |
|
| |||
| |||
| Εάν θέλετε μόνο να **** περίπου Aners γιατί ενοχλούνται σχετικά με ορισμένα ασαφή 64bit έκδοση? |
|
| |||
| |||
| τα 64 bit εκδόσεις δεν είναι η καλύτερη, πήγαινε για μια έκδοση 32 bit |
|
| |||
| |||
| Puppy Linux είναι μικρό και εύκολο. Το site έχει ακόμη οδηγίες για το πώς να κατεβάσετε και να κάψετε το ISO. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| δοκιμάστε pclinuxos
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Γεια σου! Θέλω Linux! Αλλά ... Τι distro να πάρετε; | Windwalker55 | Linux & Εναλλακτικές OS | 1 | 3η Ιουν 2009 19:00 |
| Υπάρχει Linux Distro Αυτό Διδάσκει Μπορείτε Linux | pest79456 | Linux & Εναλλακτικές OS | 2 | 23 Απρ 2009 13:26 |
| Το καλύτερο Linux; | canadarulz | Linux & Εναλλακτικές OS | 7 | 20 Μαΐου 2008 11:17 |
| Προσπαθώντας να πάει στο linux | ποτήρι | Linux & Εναλλακτικές OS | 1 | 2η Φεβ 2008 03:31 |
| Βοήθεια για Linux | Aners92 | Linux & Εναλλακτικές OS | 3 | 30 Ιαν 2008 03:29 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |