![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej, želim "imati neki zabava" sa mojim starim hard disk računala Znači želim preuzimanje Linux OS okolo i igrati na njemu Ali mi treba neki savjet za koje bih trebao Linux OS izabrao, Ja sam imao Ubuntu, koja nije Čini se da su, s jedne bi trebalo koristiti Ja reasonly preuzeli Mandriva. Sam bio u mogućnosti to čizma from DVD A je izgledao lijepo, ali nisam bio u mogućnosti da ga instalirati .. Anyways .. Koji Linux OS da li vi momci savjet od mene da koristite? ili što da li vi koristite svoj samouprave, i što je dobro o tome? Hvala |
|
| |||
| |||
| http://damnsmalllinux.org/ je prilično uredan Aners. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kako mogu preuzeti prokleti mali linux? @ postoje tolike datoteke nije tu samo iso
| |||
| |||
| Imam posted preuzimanje site Cew, to je do admin to proći, Krist je to tužno. |
|
| |||
| |||
| možemo li dobiti još jedan od Linux OS Damnsmall? Trebam 64 bitnu verziju da su na moj stari hard disk. |
|
| |||
| |||
| Ukoliko pravedan ištanje to **** o Aners smeta zašto si o nekim zatamnjivati 64bit verzija? |
|
| |||
| |||
| 64 bitne verzije nisu najbolji, samo ide za 32 bitnu verziju |
|
| |||
| |||
| Kučence Linux je mali i lako. Lokalitet je čak i upute kako preuzeti i spali iso. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| probajte pclinuxos