![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hé, én azt szeretném, hogy "egy kis szórakozás" a régi számítógépek merevlemez Eszközeivel akarok letölteni a Linux operációs rendszer és a játék körül, hogy De kell egy tanácsot, amely a Linux OS-én úgy döntött, Én már az Ubuntu, amelyek nem úgy tűnik, hogy az egyik azt használja Én reasonly letöltött Mandriva. Azt tudta indítani a DVD és úgy nézett ki, szép, de nem volt képes telepíteni .. Egyébként .. Amely a Linux operációs rendszer van srácok tanácsot nekem használni? vagy amely nem használja a saját, és mi a jó benne? Köszönöm |
|
| |||
| |||
| http://damnsmalllinux.org/ Nagyon takaros Aners. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hogyan tudom letölteni a rohadt kis linux? @ olyan sok kép isnt ott csak egy ISO
| |||
| |||
| I have posted a letöltési helyre Cew, ez meg az admin, hogy adja át, Krisztus ez szomorú. |
|
| |||
| |||
| tudunk más, mint a Linux operációs Damnsmall? Szükségem van a 64 bites verzió, hogy a régi merevlemez. |
|
| |||
| |||
| Ha kíváncsi **** kb Aners miért zavarta néhány homályos 64bit verzió? |
|
| |||
| |||
| A 64 bites változatai nem a legjobb, csak megy a 32 bites verzió |
|
| |||
| |||
| Puppy Linux kicsi és könnyű. Az oldal még nem útmutatást, hogyan lehet letölteni és éget iso. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| try pclinuxos
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Szia! Azt akarom, Linux! De ... Milyen distro hogy? | Windwalker55 | Linux és OS Alternatív | 1 | 3. június 2009 19:00 |
| Van egy Linux Distro Ez bemutatja, Linux | pest79456 | Linux és OS Alternatív | 2 | 23. április 2009 13:26 |
| A legjobb Linux? | canadarulz | Linux és OS Alternatív | 7 | 20. május 2008 11:17 |
| Trying to go to Linux | főzőpohár | Linux és OS Alternatív | 1 | 2. február 2008 03:31 |
| Segítség a linux | Aners92 | Linux és OS Alternatív | 3 | 30. január 2008 03:29 |
| Téma eszközök | |
| |